Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: «Όταν μου είπε να χωρίσουμε θόλωσα» - Τι είπε στην απολογία του ο 43χρονος που σκότωσε με 64 μαχαιριές τη σύντροφό του

Πάτρα: «Όταν μου είπε να χωρίσουμε θόλωσ...

Ο δράστης βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού

Στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται από χθες, αμέσως μετά την απολογία του στον Ανακριτή Πατρών ο 43χρονος δολοφόνος της Αγυιάς που σκότωσε με 64 μαχαιριές τη 37χρονη Σέρβα σύντροφο και μητέρα των δύο εκ των πέντε παιδιών του με το μαχαίρι που είχε στην κουζίνα του μαγαζιού του. Ο δράστης υποστήριξε πως δεν είχε προμελετήσει τη δολοφονία και πως φοβήθηκε πως θα του έπαιρνε τα παιδιά και θα έφευγε, όπως τον είχε απειλήσει.

«Είχαμε έντονη λογομαχία και θόλωσα. Συνέχεια μου μιλούσε απαξιωτικά, παρότι ότι εγώ προσπαθούσα να κουβεντιάσουμε. Δεν θυμάμαι τη σκηνή του φόνου. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι πλησίασε ο γιος μου και μου είπε «πατέρα σταμάτα!». Ήταν ήδη νεκρή», είπε στον ανακριτή ο δράσης.

O 43χρονος είχε πέντε παιδιά, τρία από την πρώην γυναίκα του και δύο με την 37χρονη που σκότωσε.

Απολογούμενος ο δράστης είπε ότι μετά από συνεχείς τσακωμούς η γυναίκα είχε πάρει τα παιδιά και έμενε στο σπίτι της αδελφής του συνεταίρου του.

Την προηγούμενη του φονικού την είχε καλέσει να πάνε στην σχολική γιορτή του ενός παιδιού, εκείνη δεν ανταποκρίθηκε, ενώ αρνήθηκε να συζητήσουν ενώπιον της αδελφής του συνεταίρου και του ιδίου για το τι θα συμβεί με τον γάμο τους.

Παρόλα αυτά όμως η γυναίκα εξακολουθούσε και εργαζόταν στην ψησταριά.

Όπως είπε το πρωί της περασμένης Παρασκευής επιχείρησε να κουβεντιάσει μαζί της, εκείνη αρνήθηκε κι έτσι αυτός θόλωσε και την μαχαίρωσε 63 φορές. Τις φωνές άκουσε ο μεγάλος του γιος από τον πρώτο του γάμο. Και αυτό γιατί η οικογένεια έμενε σε διαμέρισμα πάνω από την ψησταριά. Ο γιος κατέβηκε και είδε τη γυναίκα μέσα σε μία λίμνη αίματος και τον πατέρα του με αιματοβαμμένα τα ρούχα του δίπλα της.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις