Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πύργος: Ο Δήμαρχος καταγγέλει δοσολοψία σάρκας και χρήματος μεταξύ Ρομά και «λευκών»

Πύργος: Ο Δήμαρχος καταγγέλει δοσολοψία ...

Στην κεντρική πλατεία της πόλης με πελάτες κυρίως ηλικιωμένους

«Οι Ρομά εκδίδουν τα παιδιά τους σε λευκούς ηλικιωμένους στην πλατεία». Την απίστευτη αυτή διαπίστωση με την μορφή καταγγελίας ανέφερε στο Δημοτικό Σύμβούλιο ο Δήμαρχος Πύργου Μάκης Παρασκευόπουλος στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο.

Με αυτόν τον τρόπο παρουσιάσε το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει η πόλη με το θέμα των Ρομά που έχουν στην κυριολεξία  εξαπλωθεί σε όλες τις γειτονιές του Πύργου.

Μάλιστα όπως ο ίδιος ο δήμαρχος είπε, αυτή η δοσολοψία σάρκας και χρήματος γίνεται στην κεντρική πλατεία με πελάτες συνήθως  ηλικιωμένους.

Ένα γεγονός που το χαρακτήρισε ανεπίτρεπτο για την κοινωνία του Πύργου και που δεν πρόκειται να μείνει ανενεργή μπροστά σε αυτό το ζοφερό φαινόμενο.

Η κατασταλτική αντιμετώπιση του ζητήματος αυτού δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική υποστήριξε  ο κ Παρασκευόπουλος που επεσήμανε πως πρόκειται για ένα κοινωνικό φαινόμενο που θα εξαλειφθεί μόνο με την ενεργοποίηση όλων των φορέων της τοπικής κοινωνίας και της κρατικής μηχανής.

Δεν είναι λίγες οι φορές που αθίγγανες που κατεβαίνουν κάθε πρωί στον Πύργο απο συγκεκριμένα αυτοκίνητα εξαπολύονται σε κεντρικά σημεία της πόλης για να «ψαρέψουν» τους πελάτες τους που συνήθως είναι απο 65 και πάνω, που για μία στιγμή ηδονής πληρώνουν μέχρι και 100 ευρώ.

Το πόσο αλλάζει ανάλογα με την δυνατότητα κάθε πελάτη και την ηλικία της μικρής που θα πάει μαζί του σε κάποιο απόμερο μέρος της πόλης για να του ικανοποίηση τις σεξουαλικές του επιθυμίες.

Η ταρίφα αλλάζει και ανάλογα με το τι θέλει ο κάθε ένας να  απολαύσει ενώ σε πολλές περιπτώσεις υπάρχουν οι μόνιμοι πελάτες που το ραντεβού δίνεται σε συγκεκριμένες καφετέριες προκειμένου να πληρώσουν προκαταβολικά για να ακολουθήσει η συνεύρεση με την «κοπέλα» της επιλογής τους.

Κάθε μεσημέρι περνάνε πάλι τα αυτοκίνητα μαζεύουν τα έσοδα της πρωινής εργασίας... και αφήνουν τις εργαζόμενες να συνεχίσουν για να βγάλουν μεροκάματο μέχρι αργά το βράδυ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις