Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Θανάσης Νταβλούρος: Να φτιάξετε μια Ελλάδα καλύτερη απ' αυτήν που σας παραδίνουμε

Θανάσης Νταβλούρος: Να φτιάξετε μια Ελλά...

Ευχετήριο μήνυμα του βουλευτή Αχαϊας της ΝΔ στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Με αφορμή την ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων και τις υψηλές επιδόσεις των μαθητών της Αχαϊας, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Νταβλούρος απευθύνει το ακόλουθο μήνυμα στους μαθητές:

“Επιτρέψτε μου να εκφράσω και εγώ, μαζί με τους δικούς σας ανθρώπους και τους φίλους σας, τα συγχαρητήριά μου. Έχει ζήσει και η δική μου γενιά την αγωνία της αναμονής των αποτελεσμάτων και μπορώ έτσι να καταλάβω τη χαρά που αισθάνεστε σήμερα, έχοντας βεβαιωθεί ότι, μέσω των βαθμολογιών σας, περάσατε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Μια νέα σελίδα ανοίγεται τώρα για σας. Μια σελίδα που θα γραφτεί από το δικό σας χέρι. Έχω εμπιστοσύνη σε σας. Όπως τα καταφέρατε σήμερα, πιστεύω πως έτσι θα καταφέρετε να διορθώσετε τα λάθη μας και να φτιάξετε ένα καλύτερο αύριο για σας και για τους επόμενους από σας. Τη συνταγή τη μάθατε ήδη: Συστηματική και συνεχής προσπάθεια, προσήλωση στο στόχο, θέληση, και μεράκι πάνω απ' όλα.

 

Με την είσοδο σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θα αποκτήσετε τα απαραίτητα εφόδια και τις γνώσεις που απαιτούνται στη σύγχρονη κοινωνία που ζούμε, ιδιαίτερα σήμερα στην κρίσιμη καμπή στην οποία βρίσκεται η χώρα μας. Μέσα από τις πανεπιστημιακές σας σπουδές θα αποκτήσετε έναν νέο τρόπο σκέψης, μοναδικό για τον καθένα, που θα σας συνοδεύει σ’ ολόκληρη τη ζωής σας και θα επηρεάζει τις αποφάσεις σας. Παράλληλα, σε πολλούς από εσάς θα δοθεί η δυνατότητα να παράγετε νέα γνώση, συμβάλλοντας έτσι μοναδικά στην αναβάθμιση του ακαδημαϊκού επιπέδου της πατρίδας μας.

Εύχομαι σε όλους σας να πετύχετε στους στόχους σας και να φτιάξετε τη ζωή σας καλύτερη, σε μια Ελλάδα και έναν κόσμο καλύτερο από αυτόν που σας παραδίνουμε.

 

Σήμερα όμως δεν πρέπει να λησμονούμε, και τους υποψήφιους αυτούς που δεν κατάφεραν να βγουν νικητές, στην ιδιαίτερα επίπονη και ψυχοφθόρα για τους μαθητές διαδικασία των Πανελλαδικών εξετάσεων. Τους προτρέπω το γεγονός της μη εισαγωγής τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, να το μεταβάλλουν σε ευκαιρία ανασύνταξης των δυνάμεων τους, ώστε να καταφέρουν με επιτυχία τον αρχικό τους σκοπό, γιατί θέλω να τους θυμίσω ότι οι αποτυχίες στη ζωή μας, μπορούν να μας κάνουν σοφότερους, καλύτερους και πιο δυνατούς. Πάντα σε μια ήττα κρύβεται μια νίκη”.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις