Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Απόψε μια μουσικοχορευτική παράσταση – αφιέρωμα στη Θάλασσα

Απόψε μια μουσικοχορευτική παράσταση – α...

στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Πάτρας

Η παράσταση, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα 20 Ιουνίου στις 9 το βράδυ, στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Πάτρας, είναι μια καλλιτεχνική προσέγγιση και παρουσίαση της Θάλασσας συνδυάζοντας διαφορετικές μορφές της Τέχνης. Μουσική, Χορός, Ποίηση, Θέατρο δεμένα σε μια ενιαία σύνθεση με εναλλαγές ύφους, χρωμάτων και συναισθημάτων που αποπνέουν κάτι από τη θαλασσινή δύναμη και ποικιλομορφία.

Τη μουσική της παράστασης, παραδοσιακή και έντεχνη, θα αποδώσει το Μουσικό Εργαστήρι Αιγίου υπό την επιμέλεια του Σάκη Παπαδημητρίου. Ο Μανόλης Κόττορος στο βιολί και το τραγούδι, ο Χαρ. Παπαγιαννούλης στο σαντούρι, ο Βαγγέλης Μακρυγιώργος στα κρουστά, ο Σάκης Παπαδημητρίου στο λαούτο και την κιθάρα και η Έλενα Παπαδημητρίου στο τραγούδι.

Τους χορούς θα παρουσιάσουν μέλη του Χορευτικού του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας, του Χορευτικού του Συλλόγου των Εν Πάτραις Κεφαλλήνων και του Χορευτικού των εργαζομένων του ΤΕΙ Πάτρας, υπό την επιμέλεια του χοροδιδασκάλου Κώστα Σουλτανά. Στο ρόλο της αφηγήτριας θα είναι η Βαρβάρα Σεφέρη ενώ την επιμέλεια της παράστασης έχει η Μαρία Παναγιωτακοπούλου.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture