Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Τουρνουά μπιτς χαντμπολ για τις υποδομές των Ελπίδων Πάτρας

Τουρνουά μπιτς χαντμπολ για τις υποδομές...

Συμμετείχαν και τμήματα ακαδημιών της Ορμής Λουξ

Mε χάντμπολ στην άμμο, συνέχισαν τις δραστηριότητές τους οι Ελπίδες Πάτρας. Oι αθλητές των τμημάτων Μίνι – Παμπαίδων και Παγκορασίδων καθώς και παιδιά από δημοτικά σχολεία και πολλοί φίλοι συμμετείχαν στο 4ο Τουρνουά Μini Beach Handball που και φέτος οι Ελπίδες διοργάνωσαν στο παραθαλάσσιο club  SAO SUMMER ESCAPE στην παραλία της κάτω Αχαγιάς.

Αφού χωρίστηκαν σε ομάδες των 5 αθλητών άκουσαν τις επεξηγήσεις των ειδικών κανονισμών από τους προπονητές τους Στάθη Μπουρδόπουλο και Αλέξη Παπαγεωργίου και "ανακατεύτηκαν" με την άμμο.

Για την ιστορία,  ο παραδοσιακός αγώνας των μεγάλων μεταξύ Καβουριών και Χελώνων, έληξε ισόπαλος αφού κανείς εκ των αντιπάλων δεν χρειάστηκε επιπλέον… οξυγόνο.

Στο τουρνουά, προσκλήθηκαν και τα τμήματα παγκορασίδων και νεανίδων της Ορμής ΛΟΥΞ που έπαιξαν σε μικτές ομάδες με τις παγκορασίδες των Ελπίδων και δοκίμασαν τις δυνάμεις τους σε αυτό το απαιτητικό τερέν.

* Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του πατρινού σωματείου συνεχίζονται το επόμενο Σάββατο αφού το τμήμα των Παγκορασίδων ως πρωταθλήτρια της ΤΕΣΧΠ, συμμετέχει στο αντίστοιχο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Λουτράκι.   

* Οι Ελπίδες επιθυμούν να ευχαριστήσουν την ομάδα της Ορμής ΛΟΥΞ  για την συμμετοχή της και το παραθαλάσσιο club SAO SUMMER ESCAPE που παραχώρησε τις εγκαταστάσεις του για την διεξαγωγή του τουρνουά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters