Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Απολογισμός των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Αχαϊας, για τη σεζόν που πέρασε

Απολογισμός των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Αχ...

Ευχαριστίες από το Δ.Σ. της Ένωσης

H αγωνιστική περίοδος 2011-2012 για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ έχει ολοκληρωθεί κα ήρθε η ώρα για τον απολογισμό.  Οι αγώνες των πρωταθλημάτων σε όλες τις κατηγορίες Α', Α1, Β' και Γ' είχαν μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία αγωνιστική:

* Στην Α' κατηγορία ο Εθνικός Σαγεϊκων χρίστηκε πρωταθλητής.

* Στην Α1 κατηγορία ο Πανιώνιος– Αχιλλέας Αγυιάς αναδείχθηκε πρωταθλητής στην έδρα, της μέχρι πρότινος οδηγήτριας της κούρσας ΑΕ Λιμνοχωρίου.

* Στην Β΄ και στην Γ΄ κατηγορία υπήρξε σκηνικό υψηλού ανταγωνισμού.

* Στον τομέα της ιατρικής βοήθειας στους αγώνες της Ένωσης, συνεχίστηκε ανελλιπώς, η παροχή χρηματικής βοήθειας κατά το ήμισυ της αμοιβής στους γιατρούς των αγώνων με τη διαπίστωση ότι τη φετινή χρονιά υπήρξε μεγαλύτερη ιατρική παρουσία.

* Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Αχαΐας, με Πρόεδρο πλέον προερχόμενο από το Δ.Σ. της,επετέλεσε το έργο της αφού εφάρμοσε τη ρήση του Ρήγα του Βελεστινλή «Όποιος σφυρίζει ελεύθερα, σφυρίζει καλά» οι νέοι μας Διαιτητές είχαν την πλειοψηφία στους τοπικούς αγώνες. Το εξοδολόγιο διαιτησίας μειώθηκε προς όφελος των σωματείων.
"Στα οικονομικά μας δεν ήταν και η καλύτερη χρονιά αφού μειώθηκε σημαντικά η επιχορήγηση από την Ε.Π.Ο. Μειώσαμε όμως κατά το ήμισυ το κόστος λειτουργίας της Ένωσης" αναφέρει η ΕΠΣΑ.

* Τα πρωταθλήματα Παίδων, Προπαίδων και Τζούνιορς τελείωσαν για πρώτη φορά στην ώρα τους (πρίν τις Παναλλαδικές εξετάσεις του Μαΐου) και έγιναν δυο Τουρνουά Προτζούνιορς, Χριστουγέννων και Πάσχα.

Η ΕΠΣ Αχαϊας ευχαριστεί: "Όλους τους συντελεστές αυτού του μεγαλειώδους θεάματος. Διοργανώσαμε Τουρνουά Grassrooots στο γήπεδο Αβύθου Συμπολιτείας Αιγίου με άριστη επιτυχία.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι και έτσι πρέπει να το βλέπουμε όλοι. Η βία δεν έχει θέση ανάμεσά μας και πρέπει να πούμε ότι δεν είχαμε πολλά τέτοια δείγματα από τα σωματεία μας. Τα λίγα και μεμονωμένα κρούσματα βίας αντιμετωπίσθηκαν δεόντως από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Αχαΐας.

Η πορεία των μικτών ομάδων μας δεν ήταν όπως την προηγούμενη χρονιά. Πήραμε μόνο μια πρωτιά,  στο Πρωτάθλημα των  Νέων, όμως και η Περιφερειακή ομάδα δεν έφτασε στην τετράδα.

Για πρώτη φορά είχαμε άψογη συνεργασία με όλους τους φορείς του ποδοσφαίρου Διαιτητές, Προπονητές, Ποδοσφαιριστές και πραγματοποιήσαμε όλοι μαζί την Πρωτοχρονιάτικη γιορτή μας.

Συνεργαστήκαμε σε όλα τα ποδοσφαιρικά θέματα με τις όμορες Ενώσεις Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας και παραβρεθήκαμε στις ετήσιες γιορτές τους.

Νέοι χώροι με φυσικό ή συνθετικό χλοοτάπητα προστέθηκαν και αυτή την αγωνιστική περίοδο στα γήπεδα της Αχαΐας. Ανακατασκευάσαμε επίσης το συνθετικό τάπητα του γηπέδου Πετρωτού ‘Ανδρέας Κάνιστρας’ όμως οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι έγινε καλή προσπάθεια συντήρησης αυτών από τους Δήμους Δυτικής Αχαίας, Αιγιαλείας και Καλαβρύτων. Για άλλη μια φορά απογοητευτήκαμε από το Δήμο Πατρέων.

Ευχαριστούμε θερμά την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, το ΕΚΑΒ και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την σημαντική βοήθεια που μας προσέφεραν στους αγώνες.

Συμμετείχαμε στην 1η συνεδρίαση της Αθλητικής Επιτροπής του Δήμου Πατρέων με θέμα "Επιχορηγήσεις σωματείων – Γήπεδα – κλπ." Διοργανώσαμε για πρώτη φορά γιορτή του Ερασιτέχνη Ποδοσφαιριστή στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πατρών με βράβευση των πρώτων σκορερ όλων των κατηγοριών.
Συμμετείχαμε και με μέλη του Δ.Σ. σε αρκετές συνεδριάσεις του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. και είχαμε λόγο σαφή και καθαρό στις Γενικές Συνελεύσεις.

Τέλος θα πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι ο κοινός στόχος όλων, παραγόντων, προπονητών, αθλητών και διαιτητών, είναι η προσπάθεια βοήθειας στη Νεολαία, να αναδείξουν το ταλέντο τους ώστε να βοηθήσουν τον Αθλητισμό αλλά και το Ποδόσφαιρο γενικότερα".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters