Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Πέφτει η αυλαία των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο! Τη σκυτάλη παίρνει το Ριο Ντε Τζανέιρο

Πέφτει η αυλαία των Ολυμπιακών Αγώνων στ...

Μεγάλο αφιέρωμα στην βρετανική μουσική, στην αποψινή Τελετή Λήξης

Μπορεί τα happenings της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων να κρατιούνται μυστικά με... κάθε κόστος από τους Άγγλους, ωστόσο οι διαρροές δεν γίνεται να λείπουν! Όπως αποκαλύπτουν βρετανικά δημοσιεύματα, στην διάρκειας 3.5 ωρών τελετή, την οποία σκηνοθετεί ο Κιμ Γκάβιν και είναι ήδη sold out, θα υπάρξει μεγάλο αφιέρωμα στην βρετανική μουσική. Στο Στάδιο θα παρελάσουν πολλά ονόματα που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην ροκ-ποπ κουλτούρα της χώρας.

Από τους The Who και τους Blur, μέχρι τις Spice Girls και τον Τζορτζ Μάκλ! Οι Madness, η Άνι Λένοξ, ο Ρέι Ντέιβις, ο Εντ Σίραν, η Κέιτ Μπους θα δώσουν το παρών, ενώ γίνεται προσπάθεια να εμφανιστεί και η νέα σταρ των Βρετανών, η Αντέλ, η οποία είναι έγκυος. Οι φήμες που ήθελαν τους ιστορικούς Take That να παίζουν μαζί είναι δύσκολο να επιβεβαιωθούν, καθώς ο Γκάρι Μπάρλοου, τραγουδιστής του γκρουπ, έχασε πρόσφατα το παιδί του.

Ο Eric Idle αναμένεται να τραγουδήσει το ιστορικό Bright Side of Life των Monty Python, ενώ οι οι David Jason και Nicholas Lyndhurst θα εμφανιστούν ντυμένοι Μπάτμαν και Ρόμπιν! Πέραν της μουσικής, θα λάβει χώρα και... πασαρέλα μοντέλων, με την Κέιτ Μος επικεφαλής και καλλονές όπως η Ναόμι Κάμπελ να ακολουθούν!

Η Βραζιλία, η οποία λαμβάνει τη σκυτάλη για τους επόμενους Αγώνες θα έχει το δικό της κομάτι, αφού περίπου 250 μουσικοί και χορευτές, οι οποίοι όμως ζουν μόνιμα στην Ευρώπη, θα δώσουν μία παράσταση με άρωμα... σάμπα. Η παράσταση έχει τον τίτλο «πολυεθνική αγκαλιά» και θα βάλει τον κόσμο στο κλίμα των Αγώνων του 2016!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters