Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βυθισμένο στο πένθος το Βαρθολομιό από τον χαμό του 29χρονου ποδοσφαιριστή

Βυθισμένο στο πένθος το Βαρθολομιό από τ...

Σε τροχαίο στο Κουρτέσι

Βυθισμένη στο πένθος είναι από χθες η τοπική κοινωνία του Βαρθολομιού και σοκαρισμένη από το ξαφνικό φευγιό, ενός δικού της παιδιού. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως τόσο άδικα και τόσο νωρίς έφυγε ο Νίκος Μαρκουτσάς του Βασιλείου στα 29 χρόνια, θύμα τροχαίου στο δρόμο καρμανιόλα.


Ο νεαρός επέστρεφε στο Βαρθολομιό μαζί με την οικογένεια του ξαδέρφου. Στο 51ο χλμ της Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, στο ύψος του Κουρτεσίου, στην ευθεία και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του μαύρου KIA που οδηγούσε και έπεσε με δύναμη πάνω στο διαχωριστικό κράσπεδο και στη συνέχεια ανετράπη πάνω σε τσιμεντένιο τοιχίο.


Ο θάνατος ήταν ακαριαίος για τον 29χρονο, καλύτερη τύχη είχαν ο ξάδερφός του με την κορούλα του, που βγήκαν από τις τσακισμένες λαμαρίνες ελαφρά τραυματισμένοι.


Η είδηση έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στο Βαρθολομιό, όπου όλοι μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για το 29χρονο παλικάρι. Ως παίκτης του Ηλειακού Βαρθολομιού, μέσα από το ποδόσφαιρο είχε δημιουργήσει πολύ καλές σχέσεις και φιλίες με συμπαίκτες και αντιπάλους. Το φιλότιμο και καλό παλικάρι πλέον έφυγε από κοντά τους…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις