Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Διημερίδα για την Διδακτική αξιοποίηση των εκπαιδευτικών Λογισμικών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου

Πάτρα: Διημερίδα για την Διδακτική αξιοπ...

19 και 20 Ιουνίου 2012

Ο τεράστιος όγκος και η πολλαπλότητα της διαθέσιμης σήμερα ψηφιακής πληροφορίας σε συνδυασμό με την ταχύτατη παραγωγή νέας γνώσης διαμορφώνουν ένα νέο εκπαιδευτικό περιβάλλον. Έτσι λοιπόν, το σημερινό σχολείο οφείλει να προετοιμάσει αποτελεσματικά τον αυριανό πολίτη της Κοινωνίας της γνώσης, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις, αλλά και να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της νέας εποχής.

Στην κατεύθυνση αυτή, οι ΤΠΕ αποτελούν βασικό εργαλείο για το μετασχηματισμό του σχολείου, την υποστήριξη και ενίσχυση  της μάθησης και τελικά, την αναβάθμιση του εκπαιδευτικού αποτελέσματος.

Στο παραπάνω πλαίσιο, το τμήμα Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας και οι Σχολικοί Σύμβουλοι Δημοτικής Εκπαίδευσης Αχαΐας διοργανώνουν Επιμορφωτική Διημερίδα στις 19 και 20 Ιουνίου 2012 στα Π.Ε.Κ. Πάτρας (3ο Δημοτικό Σχολείο Παραλίας Πατρών, Εργατικές Κατοικίες Παραλίας) και ώρα 08.15-13.30 με θέμα: «Διδακτική αξιοποίηση των εκπαιδευτικών Λογισμικών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου».

Στη Διημερίδα θα συμμετάσχουν 200 δάσκαλοι που υπηρετούν σε Σχολικές Μονάδες της Αχαΐας και επιμορφωτές θα είναι οι Σχολικοί Σύμβουλοι Δημοτικής Εκπ/σης και οι επιμορφωτές ΤΠΕ β’ επιπέδου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις