Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων αποχέτευσης επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου

Πάτρα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργω...

Από τις 13 Ιουνίου μέχρι τις 30 Ιουλίου

Από το Τμήμα Κυκλοφοριακής Ρύθμισης της Διεύθυνσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Εφαρμογών του Δήμου Πατρέων, ανακοινώνεται η προσωρινή μερική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας οχημάτων επί της δυτικής πλευράς της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, στο τμήμα της από την οδό Τερψιθέας έως την οδό Αμερικής (συνολικού μήκους 280,00 μ.), για το χρονικό διάστημα από τις 13.6.2012 έως και τις 30.7.2012, λόγω εργασιών στα πλαίσια της εργολαβίας «Β’Φάση Βασικών Έργων Αποχέτευσης Λυμάτων Παραλιακής Υποζώνης Α4» της Δ.Ε.Υ.Α.Π.

Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα θα ισχύουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων και στις δύο πλευρές της ανωτέρω οδού, στο υπόψη τμήμα της, όπου θα εκτελούνται εργασίες.

Η παρεμπόδιση της κυκλοφορίας οχημάτων θα γίνεται στο ήμισυ του πλάτους οδοστρώματος (δυτική πλευρά), ενώ η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, φορτηγών, λεωφορείων κ.λπ. θα διεξάγεται εναλλάξ για τις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας από την ανατολική πλευρά της οδού Ηρ. Πολυτεχνείου με τοποθέτηση φορητού φωτεινού σηματοδότη, το πρόγραμμα του οποίου θα ρυθμιστεί σύμφωνα με το περιεχόμενο της Τεχνικής Έκθεσης του κ. Νικ. Μηλιώνη, Πολιτικού Μηχ/κού - Συγκοινωνιολόγου, που έχει υποβάλλει ο ανάδοχος.

Λόγω των ανωτέρω εργασιών η πρόσβαση των οχημάτων από Τερψιθέας προς την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου θα γίνεται μέσω των οδών Τερψιθέας – Κων. Καραμανλή – Επιδαύρου ή Τερστέτη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις