Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Επίσκεψη μαθητών σε γνωστό αρτοποιείο

Πάτρα: Επίσκεψη μαθητών σε γνωστό αρτοποιείο

Έμαθαν όλα τα μυστικά

Το παραδοσιακό αρτοποιείο “Κων/νος Τρίγγος” που βρίσκεται στην Πάτρα, Κολοκοτρώνη 48, επισκέφτηκαν οι μαθητές της πρώτης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών (Στρούμπειο) συνοδευόμενοι από τις δασκάλες τους. Οι λιλιπούτειοι αρτοποιοί, με την ευγενική χορηγία του κ. Μπίτα Σοφοκλή ιδιοκτήτη των Μύλων Αχαΐας και την καθοδήγηση των αρτεργατών κκ. Αρβανίτη Νικόλαου και Τσεμαλάϊ Βαλεντίνο, φορώντας ειδικά φτιαγμένες “Master Baker” στολές, μυήθηκαν στην τέχνη του ζυμώματος και ψησίματος, πλάθοντας ψωμί όπως επίσης και άλλες γλυκές και αλμυρές δημιουργίες της οποίες στο τέλος της επίσκεψης, περήφανοι πια τεχνίτες, πήραν μαζί τους.

Προωθώντας την καμπάνια της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος “ Εδώ ζυμώνεται, εδώ ψήνεται” στηρίζοντας το φούρνο της γειτονιάς οι μικροί καταναλωτές συνειδητοποίησαν τη διαφορά του φρεσκοψημένου ψωμιού και των υπολοίπων προϊόντων.

Στην εποχή του πλαστικού φαγητού και του διαγωνισμού των Ε -  συντηρητικών στις συσκευασίες των τροφίμων, επιβραβεύουμε τόσο τους ευαισθητοποιημένους εκπαιδευτικούς όσο και τους ευσυνείδητους επαγγελματίες και ευχόμαστε να συνεχίζουν να δίνουν στα παιδιά τη χαρά της ελληνικής παράδοσης και δημιουργίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις