Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου: Οι ανώνυμες επιστολές και η παράνομη αφαίρεση ακυρωμένων εισιτηρίων από το αρχείο

Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου: Οι ανώνυμ...

Τα στοιχεία που αποδεικνύουν την νομιμότητα θα είναι στην διάθεση όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου

Σχετικά με τις ανώνυμες επιστολές που εστάλησαν σε ορισμένα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, υπαινισσόμενα δήθεν προβλήματα στην διαχείριση του Πολιτιστικού Οργανισμού, τα οποία συνοδεύονταν και από αποκόμματα στελεχών εισιτηρίων εκδήλωσης, οφείλουμε να διευκρινίσουμε τα εξής: Τα εν λόγω εισιτήρια, που αφορούσαν την παιδική θεατρική παράσταση "Τα Λιονταράκια" της Πλατείας, του Παύλου Σκούρα, αποτελούσαν μέρος των ακυρωμένων εισιτηρίων της παράστασης, τα οποία είχαν θεωρηθεί επισήμως από την εφορία, είχαν κοπεί κανονικά κατά την είσοδο των μαθητών, έχουν καταγραφεί σε σχετικές καταστάσεις ημερήσιας προσέλευσης των σχολείων και τα συνολικά τους έσοδα έχουν αποδοθεί εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Πολιτιστικού Οργανισμού, όπως εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς.

Μετά την απόδοση, άχρηστα πλέον, είχαν αρχειοθετηθεί σε σημείο των γραφείων του Πολιτιστικού Οργανισμού, από το οποίο προφανώς αφαιρέθηκαν παρανόμως.

Το γεγονός της αφαίρεσης και ο τρόπος της αποστολής τους, ανώνυμα, με υπονοούμενα και εμπαθείς αναφορές, αποδεικνύει και στον πλέον δύσπιστο τους πραγματικούς στόχους προσωπικών επιθέσεων, που δεν έχουν καμία σχέση με την νομότυπη λειτουργία του Οργανισμού.

Στην υπόθεση δεν υπάρχει ουσία, αφού και οι διαδικασίες, αλλά και οι τύποι έχουν τηρηθεί, όπως και σε κάθε δράση του Πολιτιστικού Οργανισμού.

Άλλωστε, όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν την νομιμότητα θα είναι στην διάθεση όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου κατά την προγραμματισμένη συνεδρίασή του.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture