Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βρέθηκε νεκρός ο τ. Αστυνομικός Υποδιευθυντής Αιγίου Θανάσης Γκοτσόπουλος

Βρέθηκε νεκρός ο τ. Αστυνομικός Υποδιευθ...

Κοντά στην κατοικία VIP προσώπου, στου οποίου την υπηρεσία εργαζόταν

Θλίψη στην τοπική κοινωνία προκαλεί η είδηση του θανάτου του ανώτερου αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας Θανάση Γκοτσόπουλου, ο οποίος βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι νεκρός σε σημείο της Εκάλης, κοντά στην κατοικία VIP προσώπου, στου οποίου την υπηρεσία εργαζόταν μετά την αποστράτευσή του, σύμφωνα με πληροφορίες του filodimos.gr. Ο Θανάσης Γκοτσόπουλος, ιδιαίτερα αγαπητός στην Αιγιάλεια αλλά και στα Καλάβρυτα (καθώς καταγόταν από τον Μικρό Ποντιά), είχε μεταξύ άλλων, διατελέσει Αστυνομικός Υποδιευθυντής Αιγίου (1997-2000) και μάλιστα επί των ημερών του (1999) εγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Αιγίου στην οδό Σολωμού.

Προήχθη μέχρι το βαθμό του υποστρατήγου και αποστρατεύτηκε -υπηρετώντας στην Τρίπολη ως διευθυντής στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Πελοποννήσου- με το βαθμό του εν αποστρατεία αντιστρατήγου. Ήταν παντρεμένος με Μαρία Τρεμπέλα, έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο και την Παρασκευή αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νεκροψία-νεκροτομή, ώστε να αποκαλυφθούν τα αίτια του θανάτου του. Η κηδεία του θα γίνει το πρωί του Σαββάτου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις