Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κ. Χριστόπουλος: «Προσπαθούν να κουκουλώσουν την υπόθεση με τα εισιτήρια των πολιτιστικών εκδηλώσεων»

Κ. Χριστόπουλος: «Προσπαθούν να κουκουλώ...

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη και στον Ελεγκτή Δημόσιας Διοίκησης

Προσπάθεια κουκουλώματος από τη δημοτική Αρχή της Πάτρας για την υπόθεση των «ορφανών» μπλοκ εισιτηρίων του Πολιτιστικού Οργανισμού, καταγγέλλει με δήλωσή του στο thebest.gr ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Κώστας Χριστόπουλος. Το θέμα απασχόλησε τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από ανώνυμη επιστολή που έλαβαν, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δ. Κατσικόπουλος, η ανεξάρτητη Δημοτικη Σύμβουλος Γεωργία Χρυσανθακοπούλου, αλλά και ο επικεφαλής της παράταξης Νέοι Άνθρωποι - Νέα πόλη Κώστας Χριστόπουλος.

Μέσω των επιστολών, οι οποίες φαίνεται πως γράφηκαν από άνθρωπο που είναι σε θέση να γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, καταγγέλλεται ότι εισιτήρια δύο εκδηλώσεων, που διοργανώθηκαν κατά την καρναβαλική περίοδο από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (στην αίθουσα "Αίγλη" της ΒΕΣΟ-ΜΑRE) δεν καταγράφηκαν ποτέ ως έσοδα στα ταμεία του Οργανισμού κι ότι, επιπλέον, δύο πρόσωπα διαχειρίζονται την εν λόγω αίθουσα και καρπώνονται έσοδα που δεν φαίνονται πουθενά.

Μάλιστα στον κάθε φάκελο με τις επιστολές επισυνάπτονταν κι από ένα στέλεχος μπλοκ 100 αποδείξεων, διάτρητων και θεωρημένων από την Εφορία με υπογραφή στο πρωτότυπο.

Ωστόσο, χθες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τον κ. Χριστόπουλο, ο δήμαρχος επιχείρησε να «κουκουλώσει» με τη στάση του την υπόθεση, καθώς την παρέπεμψε να εξεταστεί από το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού.

Σύμφωνα με τον κ. Χριστόπουλο η υπόθεση είναι σοβαρή και χρήζει λεπτομερούς έρευνας από τους αρμοδίους. Έτσι, όπως είπε στο thebest.gr αύριο – καθώς σήμερα βρίσκεται εκτός Πατρών - θα επισκεφθεί τον Εισαγγελέα παραδίδοντάς του την ανώνυμη επιστολή και το μπλοκ των αποδείξεων, ενώ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να καταφύγει και στον Ελεγκτή Δημόσιας Διοίκησης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις