Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Ο Νίκος Παπαδημάτος στηρίζει "Ανεξάρτητους Έλληνες"

Πάτρα: Ο Νίκος Παπαδημάτος στηρίζει &quo...

Η ανακοίνωση του κόμματος

Την εκλογική μάχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων στηρίζει ο Νίκος Παπαδημάτος, πρώην βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος:

"Συμμετοχή σε ψηφοδέλτια  Επικρατείας σε μη εκλόγιμη θέση θα έχουν ο Φίλιππος Τσαλίδης τ. βουλευτής Ν.Δ  Ξάνθης και ο Κώστας Χαραλαμπόπουλος  τ. βουλευτής Ν.Δ Ιωαννίνων και πρώτος επιλαχών στις τελευταίες εκλογές στο ψηφοδέλτιο Ιωαννίνων.Αμφότεροι είναι καθηγητές Πανεπιστημίου.

Ακόμη στηρίζουν  την εκλογική μάχη ο Γιάννης Γιαννέλης – Θεοδοσιάδης τ. βουλευτής Λέσβου ο οποίος ανέλαβε επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα και ο Νίκος Παπαδημάτος  τ. βουλευτής Αχαϊας.

Ακόμα συμμετέχουν  στα ψηφοδέλτια των Ανεξαρτήτων Ελλήνων από στελέχη της Ν.Δ .:

Στην Κέρκυρα  ο Χρήστος Ανθής (τ. Υπ. Τύπου της ΝΟΔΕ και πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων), στην Β Αθήνας ο Χρήστος Πέππας  γραμματέας ΔΑΚΕ Τράπεζας της Ελλάδας, στα Ιωάννινα  ο

Σπύρος Μούλιας (στέλεχος πολιτικού  τομέα Εθνικής Άμυνας της ΝΔ ), στην Κεφαλονιά ο Γιώργος Τζωρτζάτος  πρ. Πανελληνίου Συνδέσμου Μεταφορικών Εταιρειών .

Ακόμα από το Άρμα Πολιτών συμμετέχουν στην Β Αθήνας  ο Εμμανουήλ Παντελίδης (δημοσιογράφος) και στην ίδια περιφέρεια η Θεοδώρα Μπαζώρη ιδρυτικό στέλεχος ΔΗΚΚΙ, συνταξιούχος δασκάλα".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις