Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Ανώνυμη επιστολή για σκάνδαλο (;) με εισιτήρια πολιτιστικών εκδηλώσεων - Στον εισαγγελέα η υπόθεση

Πάτρα: Ανώνυμη επιστολή για σκάνδαλο (;)...

Το θέμα γνωστοποίησε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δημήτρης Κατσικόπουλος

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο, Δημήτρης Κατσικόπουλος, γνωστοποίησε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του σώματος, ότι  έλαβε μια ανώνυμη επιστολή, η οποία ωστόσο συνοδευόταν  από θεωρημένα από την Εφορία αποκόμματα μπλοκ αποδείξεων στην οποία καταγγέλλεται ότι εισιτήρια δύο εκδηλώσεων, που διοργανώθηκαν κατά την καρναβαλική περίοδο από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (στην αίθουσα "Αίγλη" της ΒΕΣΟ-ΜΑRE) δεν καταγράφηκαν ποτέ ως έσοδα στα ταμεία του Οργανισμού κι ότι, επιπλέον, δύο πρόσωπα διαχειρίζονται την εν λόγω αίθουσα και καρπώνονται έσοδα που δεν φαίνονται πουθενά.

Μάλιστα στον κάθε φάκελο με τις επιστολές επισυνάπτονταν κι από ένα στέλεχος μπλοκ 100 αποδείξεων, διάτρητων και θεωρημένων από την Εφορία με υπογραφή στο πρωτότυπο.
Σημειωτέον ότι η τιμή του κάθε εισιτηρίου για τις συγκεκριμένες εκδηλώσεις ήταν τρία ευρώ.

Την ίδια επιστολή έχουν λάβει επίσης η ανεξάρτητη Δημοτικη Σύμβουλος Γεωργία Χρυσανθακοπούλου, αλλά και ο επικεφαλής της παράταξης Νέοι Άνθρωποι - Νέα πόλη Κώστας Χριστόπουλος, οι οποίοι προτίθενται να την καταθέσουν στον Εισαγγελέα.

Ο Δήμαρχος Πατρέων από την πλευρά του έκανε λόγο για σοβαρή καταγγελία και συμφώνησε το θέμα να απασχολήσει το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά προηγουμένως το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις