Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΛΑΟΣ Αχαίας: Η έδρα του Περιφερειακού Συμβουλίου μας ανήκει κύριοι της Ν.Δ.

ΛΑΟΣ Αχαίας: Η έδρα του Περιφερειακού Συ...

Ανοικτή επιστολή

Τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΛΑΟΣ Αχαίας σε ανακοίνωση -επιστολή τους προς τη Ν.Δ. ζητούν να τους αναγνωριστεί το δικαίωμα στην έδρα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας που εξέλεξε η δική τους παράταξη. Αναφέρουν συγκεκριμένα:

"Κύριοι της Νέας Δημοκρατίας,

Αναγνωρίζετε το ηθικό  πολιτικό μας δικαίωμα να ζητάμε την έδρα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας που εξέλεξε η δική μας παράταξη;

Σας είναι γνωστό ότι  η κ. Ντάτσικα όταν την ΄΄κόψατε΄΄ από τα ψηφοδελτιά σας στις βουλευτικές εκλογές του 2009, ζήτησε καταφύγιο στον ΛΑ.Ο.Σ. Εμείς σας υπενθυμίζουμε ότι της φερθήκαμε άψογα. Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ της έδωσε δουλειά για 2,5 χρόνια ως μετακλητή υπάλληλο στην Βουλή δίχως να υποχρεούται να παρίσταται εκεί. Το κόμμα μας είναι πατριωτικό με ανοιχτές πόρτες. Όσοι θέλουν να αγωνιστούν έρχονται, αλλά μένουν μόνο όσοι αντέχουν. Στις περιφερειακές εκλογές του 2010 της δώσαμε την τιμητική θέση της υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη που εκλέγεται χωρίς σταυρό προτίμησης. Ο Βουλευτής μας για να της δώσει ισότιμη ευκαιρία προβολής της παραχώρησε την έδρα του περιφερειακού συμβούλου. Η παράταξη Ελπίδα για την Δυτική Ελλάδα ανήκει στον ΛΑ.Ο.Σ. Σας γνωστοποιούμε και την δήλωση του κ. Θ. Πλεύρη σε αντίστοιχη περίπτωση να παραχωρήσει την έδρα του περιφερειακού συμβούλου Αττικής. Σας καλούμε να πράξετε το ίδιο".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις