Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

ΕΠΣΑ: Στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος τζούνιορ η Νίκη Προαστίου

ΕΠΣΑ: Στην ημιτελική φάση του πρωταθλήμα...

Πήρε την πρόκριση απο την Πάτρα 2005 στην διαδικασία των πέναλτι

Σπάσανε οι καρδιές των παρευρισκομένων το απόγευμα της Κυριακής στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου  Α.Σ Νίκη Προαστίου. Ο λόγος ήταν η εξέλιξη του αγώνα τζούνιορ ανάμεσα στις ομάδες, της Νίκης Προαστίου και του Πάτρα 2005.                  

Ο αγώνας  ήταν κρίσιμος, γιατί ο νικητής θα συνέχιζε στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος τζούνιορ της ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ. Η Νίκη, με τον αέρα της έδρας, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, αλλά είχε να αντιμετωπίσει την πολύ καλή ομάδα του Πάτρα 2005.

Η ομάδα της Νίκης, ευτύχησε να ανοίξει πρώτη το σκορ με ένα ασύλληπτο σουτ του Σαρρή στο 29΄ λεπτό του αγώνα , λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Νίκη Προαστίου έχοντας και την ψυχολογία ανεβασμένη ,έχασε αρκετές ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα γκολ, αλλά η ομάδα του Πάτρα 2005 παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο δεν της το επέτρεψε.

Ο νόμος του ποδοσφαίρου ίσχυσε και σε αυτό τον αγώνα, γιατί σε μια αντεπίθεση στο 55΄λεπτό του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του  Δημητρέλη. Πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος, και κατάφερε να ισοφαρίσει για την ομάδα του σε 1-1.

Ελάχιστα λεπτά αργότερα ο διαιτητής του αγώνα σφύριξε το τέλος της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού, οδηγώντας έτσι τις δυο ομάδες στην διαδικασία των πέναλτι.

Διαδικασία που ανέδειξε νικήτρια την ομάδα της Νίκης Προαστίου με σκορ 6-5, γιατί στο τελευταίο πέναλτι της ομάδας του  Πάτρα 2005, ο γκολκίπερ των γηπεδούχων, Ν. Μποσγανάς πραγματοποίησε εκπληκτική απόκρουση χαρίζοντας στην ομάδα του την πρόκριση στα ημιτελικά.

Σκόρερ: Α. Σαρρής 29΄ 1-0 (Νίκη Προαστίου) , Ε. Δημητρέλης (Πάτρα 2005) (πεν) 55΄ 1-1. Διαιτητής : Παπαγρηγορίου.
Νίκη Προαστίου (Ν. Πατρώνης): Ν. Μποσγανάς, Τ. Πατρώνης, Κ. Σμπόρας, Α. Σαρρής, Φ. Βέρρας, Μ. Καραλής, Α. Κατσίγιαννης, Α. Παπαδόπουλος, Π. Δούβρης, Α. Καψής, Δ. Κακαβάς, Γ. Νιφορόπουλος, Σ. Μπάκας.
Πάτρα 2005 (Ν. Παναγόπουλος): Π. Γιακουμάτος, Φ. Μυλωνάς, Ι. Πουρνατζής, Γ. Αβραμόπουλος, Β. Μάλλιαρης, Ε. Δημητρέλης, Α. Τσουμπός, Α. Παπαπέτρος, Α. Ψυρρής, Ν. Γιάννου, Δ. Σουγλέρης, Κ. Κωνσταντάτος, Δ. Πέτρου, Π. Δημόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters