Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Μάχη" Τσίπρα και Μιχελάκη με φόντο την Πάτρα και τους μετανάστες

"Μάχη" Τσίπρα και Μιχελάκη με ...

Βολές ένθεν κακείθεν

Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στα όσα διαδραματίζονται στην Πάτρα μετά τη δολοφονία πολίτη από παράνομους μετανάστες και την υποκίνηση βιαιοτήτων από τη Χρυσή Αυγή και ομάδες αριστεριστών, σχολίασε μεταξύ άλλων:  «Τα άκρα –παίρνοντας το νόμο στα χέρια τους- δεν δίνουν λύση στα προβλήματα. Υποκινώντας την ανομία, τη βία και το χάος, δημιουργούν περισσότερους κινδύνους. Και διχάζουν την κοινωνία.

Το ίδιο επικίνδυνοι είναι και όσοι, με πρωτοπόρο το ΣΥ.ΡΙΖ.Α, θέλουν την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι για τους λαθρομετανάστες. Δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που η λαθρομετανάστευση εξελίσσεται σε ασύμμετρη απειλή, να υπόσχεται “διεύρυνση της έννοιας του ασύλου και γρήγορη χορήγησή του”, δηλαδή, μαζική νομιμοποίηση.

Είναι περίεργο να μιλά για αποστρατικοποίηση του Λιμενικού Σώματος.

Και είναι, τουλάχιστον, προκλητικό, σε μια χώρα με περισσότερους από 1 εκατ. ανέργους να υπόσχεται ότι θα μοιράζει επιδόματα ανεργίας “σταδιακά στο 80% του τελευταίου μισθού για την πρώτη διετία” σε 1,5 εκατ. λαθρομετανάστες, “ώσπου να βρουν δουλειά”. Οι θέσεις αυτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α προκαλούν όλους τους Έλληνες. Και αποδεικνύουν, άλλη μία φορά, ότι είναι ανεύθυνοι και επικίνδυνοι και στο θέμα της ασφάλειας των πολιτών».

Από την πλευρά του σκληρή απάντηση έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στον εκπρόσωπο της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα διαστρέβλωση των θέσεων και των προτάσεών του από τους «που με την εμμονή τους στη μνημονιακή πολιτική βυθίζουν στην ανασφάλεια και την απόγνωση την πλειονότητα των συμπολιτών μας».

Καταλήγοντας προσθέτει: «Είναι μάταιο να περιμένει κανείς από τη ΝΔ να κατανοήσει τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για το μεταναστευτικό, ταυτόχρονα όμως είναι και επικίνδυνος ο ιδιότυπος ανταγωνισμός της με την Χρυσή Αυγή που οδηγεί σε τυφλές συγκρούσεις και στην όξυνση των προβλημάτων».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις