Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μ. Χρυσοχοΐδης: «Η άρνηση του Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας για κέντρο μεταναστών οδήγησε στην ένταση των τελευταίων ημερών»

Μ. Χρυσοχοΐδης: «Η άρνηση του Περιφερειά...

Τα βάζει με τους τοπικούς φορείς ο πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

«Η άρνηση του Περιφερειάρχη για κέντρο μεταναστών οδήγησε στην ένταση των τελευταίων ημερών». Αυτό είπε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μιλώντας το πρωί στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ και στον Άρη Πορτοσάλτε, τα τεκταινόμενα τα τελευταία 24ωρα στην Πάτρα όσον αφορά τη δολοφονία του 30χρονου αλλά και τα σοβαρά και εκτεταμένα επεισόδια.

Μεταξύ άλλων ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε πως «ένας από τους πρώτους Περιφερειάρχες που είπε στην σύσκεψη προ μηνών πως δεν δέχεται να δημιουργηθεί Κέντρο Μεταναστών στη Δυτική Ελλάδα ήταν ο Περιφερειάρχης της περιοχής».

Ο κ. Χρυσοχοίδης τόνισε ότι στο κέντρο φιλοξενίας παράνομων μεταναστών στην Αμυγδαλέζα φιλοξενούνται 220 παράνομοι μετανάστες με στόχο -άμεσα- να ανέλθουν στους 1.000.

Σημείωσε πως μέσα σε έναν χρόνο θα μπορούσαν να γίνουν 30 τέτοια κέντρα φιλοξενίας σε όλη την χώρα όπου θα φιλοξενηθούν 30.000 παράνομοι μετανάστες.

Ξεκαθάρισε επίσης πως τα κέντρα αυτά θα χρηματοδοτήσει η ΕΕ, όπως έγινε και με την Αμυγδαλέζα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις