Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Διαμάχη Σκανδαλίδη - Διαμαντοπούλου για την έδρα στην Α΄ Αθήνας

Διαμάχη Σκανδαλίδη - Διαμαντοπούλου για ...

Αίτηση για επανακαταμέτρηση των ψήφων δημιουργεί ρήγμα στην ηγετική ομάδα του ΠαΣοΚ

Ρήγμα άνοιξε ανάμεσα στον κ. Κ. Σκανδαλίδη και στην κυρία Αννα Διαμαντοπούλου - δύο στελέχη που μετέχουν στη νέα ηγετική ομάδα του ΠαΣοΚ -  για την έδρα στην Α´ Αθήνας.  Λίγες ημέρες έπειτα από τις εκλογές, και πάντως εκτός της προθεσμίας που θέτει ο νόμος, η κυρία Ελπινίκη Νικολακοπούλου υποψήφια στην Α Αθήνας (κατετάγη19η ) κατέθεσε στο πρωτοδικείο αίτηση για επανακαταμέτρηση των ψήφων.

Η διαφορά Σκανδαλίδη - Διαμαντοπούλου σύμφωνα με το πρωτοδικείο είναι 512 ψήφοι.

Από την πλευρά της κυρίας Διαμαντοπούλου σχολιαζόταν τις προηγούμενες ημέρες ότι πολλοί ψηφοφόροι μπερδεύτηκαν με τα επώνυμα και ψήφισαν την κυρία Κατερίνα Διαμαντοπούλου, όπως έχει γίνει και σε προηγούμενες αναμετρήσεις.

Η αίτηση για επανακαμέτρηση δηλητηρίασε τις σχέσεις των δύο στελεχών αλλά το κλίμα έγινε πολύ χειρότερο από τα παραπολιτικά που δημοσιεύτηκαν σε διάφορα ΜΜΕ.

Η αντίδραση του κ. Σκανδαλίδη ήταν πολύ σφοδρή.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής: «Ο λαός της Αθήνας για τέταρτη συνεχόμενη φορά με εξέλεξε πρώτο βουλευτή. Εδώ και μερικές μέρες επιχειρείται μια αδιανόητη και παράλογη σπέκουλα για δήθεν λάθη για εκπρόθεσμες επανακαταμετρήσεις από τρίτους για "ηθικούς νικητές" και άλλα γλαφυρά.

Δεν συνηθίζω  ούτε να κρύβομαι ούτε να εκπροσωπούμαι από τρίτους ούτε να λειτουργώ με διαρροές. Παρακαλώ να σταματήσει πάραυτα η σπέκουλα γιατί κάνει ανυπολόγιστη ζημιά στην παράταξη τη στιγμή που ενωμένη πρέπει να δώσει τη μάχη της Αθήνας για να αυξήσει τα ποσοστά και τις έδρες της
».

Παρά το γεγονός ότι η κυρία Διαμαντοπούλου δεν κατονομάζεται είναι φανερό ότι η ανακοίνωση αναφέρεται σε εκείνη.

Η πρώην υπουργός, έχει πει ότι δεν θέλει να ρίχνει λάδι στην εσωκομματική φωτιά  και παρότι «Το Βήμα» την αναζήτησε, απέφυγε να απαντήσει. Να σημειωθεί ότι η κυρία Διαμαντοπούλου έχει τοποθετηθεί από τον πρόεδρο του ΠαΣοΚ κ. Ευ. Βενιζέλο, υπεύθυνη για την Α´ Αθήνας,  όπου για να εκλεγεί βουλευτής στις εκλογές της 17ης Ιουνίου το ΠαΣοΚ θα πρέπει να αυξήσει το ποσοστό του κατά 2 μονάδες.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις