Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κάτοικοι Ν. Διαμερίσματος προς Δημοτικούς Συμβούλους: Δεν καλέσαμε εμείς την «Χρυσή Αυγή»

Κάτοικοι Ν. Διαμερίσματος προς Δημοτικού...

«Δώστε λύση όχι τα ίδια και τα ίδια», τόνισαν οι συμπολίτες

Δραματική έκκληση προς τους Δημοτικούς Συμβούλους που συμμετέχουν στη συνεδρίαση του Οργάνου, να δώσουν άμεσα λύση στο πρόβλημα της μετανάστευσης που αντιμετωπίζει η Πάτρα, έκαναν σήμερα εκπρόσωποι των κατοίκων του Νοτίου Διαμερίσματος. Οι συμπολίτες που πήραν το λόγο, περιέγραψαν με «μελανά χρώματα» την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή τους και το φόβο που νιώθουν οι κάτοικοι, ειδικά μετά το φόνο του Θανάση Λαζανά από μετανάστες.

Παράλληλα διέψευσαν κατηγορηματικά ότι ήταν εκείνοι που κάλεσαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής στην χθεσινή τους διαμαρτυρία, υποστηρίζοντας ότι ο αγώνας τους δεν είναι κομματικοποιημένος. Ο πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου των Εργατικών Κατοικιών Ανθείας, Χρήστος Ασημακόπουλος, εξήγησε πως οι κάτοικοι περίμεναν πότε θα γίνει το «μπαμ».

«Και τώρα μας λέτε ότι είμαστε με την Χρυσή Αυγή ή με τους Αναρχικούς. Εμείς δεν ανήκουμε σε κανέναν. Βρείτε εσείς λύση για το πρόβλημα. Ακούμε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια.»

Ο Ευθύμιος Κόκλας, ξάδελφος του αδικοχαμένου Θανάση Λαζανά, πρόσθεσε ότι οι κάτοικοι είναι κατά της βίας. «Προσπαθούμε να συγκρατηθούμε και να διαμαρτυρηθούμε ήρεμα όλοι μαζί. Όποιος πιστεύει ότι καλέσαμε την Χρυσή Αυγή να το πει ευθέως. Η κίνησή μας δεν είναι κομματικοποιημένη.»

Διερωτήθηκε επίσης μετά το φόνο του εξαδέλφου του «τί άλλο θα πρέπει να περιμένουμε; Να μας σφάξουν μέσα στα σπίτια μας;».

«Να πάρετε μια απόφαση να φύγουν όλοι οι μετανάστες από την πόλη μας. Δεν είναι Δημοκρατία η αδιαφορία σας», προέτρεψε τους Δημοτικούς Συμβούλους ο Αντώνης Δημητριάδης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις