Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Επίθεση του Σωτήρη Καρβέλη στη ΝΟΔΕ Αχαΐας με αφορμή τα επεισόδια των τελευταίων ημερών

   Επίθεση του Σωτήρη Καρβέλη στη ΝΟΔΕ Α...

«Χωρίς αντανακλαστικά η ΝΟΔΕ Αχαΐας», επισημαίνει το στέλεχος της ΝΔ

Ευθεία επίθεση κατά των υπευθύνων της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, εξαπολύει το μέλος της ΔΑΚΕ και στέλεχος της ΝΔ, Σωτήρης Καρβέλης με αφορμή την στάση που τηρεί η ΝΟΔΕ αναφορικά με τον φόνο του 30χρονου Θανάση Λαζανά και τα επεισόδια που ακολούθησαν. Ο κ. Καρβέλης διερωτάται «που είναι η ΝΟΔΕ» και προσθέτει ότι η κομματική οργάνωση «οφείλει να βρίσκεται κοντά στην κοινωνία».

Αναλυτικά σε γραπτή του δήλωση αναφέρει τα εξής: "Μια  ανθρώπινη ζωή  ενός  νέου παλικαριού  χάθηκε  για  ασήμαντη  αφορμή,  εδώ και τρεις  μέρες  η  Πάτρα  καίγεται.

Η ΝΟΔΕ Αχαΐας  που είναι;;;;

Μια κομματική  οργάνωση  ενός  κόμματος εξουσίας,  οφείλει να βρίσκεται  κοντά στην κοινωνία   δίπλα  στα  προβλήματά της.  Η  Νομαρχιακή  Επιτροπή της  Ν.Δ.  Αχαΐας   όχι μόνο φάνηκε ανεπαρκείς και αδρανείς , αλλά δεν έβγαλε ούτε μια ανακοίνωση για τα μάτια του κόσμου.

Τέσσερεις  μέρες  πριν την ομιλία του Σαμαρά στην  Πάτρα , για τους υπευθύνους  της  Κεντρικής  Διοίκησης  των Αθηνών ,  φαίνεται  δεν  ήταν  αρκετές   να διαπιστώσουν  το  μέγεθος της ανεπάρκειας  και  το  οργανωτικό  έλλειμμα  της Τοπικής  Ν.Δ.

Τώρα που χάθηκε  ένα παλικάρι  και η  Πάτρα  έχει παραδοθεί  στο Χάος, η   Νομαρχιακή  εξακολουθεί να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.

Καλά  δεν αφυπνίζονται;;;;;

Πόση  άλλη   προβοκάτσια ( από κάποιους που αυτοαποκαλούνται  προσωπικοί φίλοι του Σαμαρά) εναντίον της  Παράταξης   και του  Αντώνη  Σαμαρά  χρειάζεται,  για να αποδείξουν την   ανεπάρκειά  τους;

Επιτέλους  ας  καταλάβουν  ότι πολιτική δεν είναι  κουτσομπολιό  και  Δημόσιες  Σχέσεις, αλλά  ενασχόληση  με  τα  προβλήματα  της  κοινωνίας."

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις