Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γιάννης Δημαράς: "Το κακό αργά ή γρήγορα θα γινόταν"

Γιάννης Δημαράς: "Το κακό αργά ή γρ...

Η λύση δεν μπορεί να βρεθεί απο τη μια μερα στην άλλη επισημαίνει στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Πατρέων

«Το κακό αργά ή γρήγορα θα γινόταν» λέει ο δήμαρχος της Πάτρας σχολιάζοντας το χθεσινοβραδινό ξέσπασμα βίας στην αχαϊκή πρωτεύουσα με αφορμή την δολοφονία ενός 30χρονου κατοίκου της πόλης από Αφγανούς μετανάστες και τις άγριες συγκρούσεις στο παλιό εργοστάσιο της Πειραϊκής – Πατραϊκής.

Σε μια πόλη που εδώ και 15 χρόνια συγκεντρώνονται χιλιάδες μετανάστες με σκοπό να φύγουν από τη χώρα και όχι να ενσωματωθούν στην τοπική κοινωνία, ζώντας μάλιστα κάτω από άθλιες συνθήκες στην πιο υποβαθμισμένη γειτονιά της Πάτρας «η λύση δεν μπορεί να βρεθεί από τη μια μέρα στην άλλη» υποστηρίζει ο κ. Γιάννης Δημαράς που ζητά την εντονότερη αστυνόμευση της περιοχής του νέου λιμανιού της Πάτρας.

Μιλώντας στο protothema.gr ο Δήμαρχος της Πάτρας χαρακτηρίζει δικαιολογημένες τις αντιδράσεις των κατοίκων της πόλης που ζητούν την άμεση λύση του προβλήματος, καταδικάζει όμως την δράση «των ακραίων στοιχείων που έτρεξαν από παντού να εκμεταλλευτούν το γεγονός προσθέτοντας με τις ενέργειές τους ένα ακόμη πρόβλημα στην Πάτρα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις