Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Σεμινάριο πρώτων βοηθειών για εθελοντές πυροσβέστες

Πάτρα:Σεμινάριο πρώτων βοηθειών για εθελ...

Στο πλαίσιο εκπαιδευτικού προγράμματος της Διοίκησης του Ε.Σ.Ε.Π.Α.

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών από γιατρό-εκπαιδευτή του ΕΚΑΒ Πάτρας, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα μέλη του Εθελοντικού Σταθμού Ε.Σ.Ε.Π.Α. Βραχναιίκων.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος που υλοποιεί η Διοίκηση του Ε.Σ.Ε.Π.Α.  Βραχναιίκων για τους εθελοντές πυροσβέστες του σταθμού, προκειμένου εκτός από τις γνώσεις  που έχουν αποκτήσει ήδη  στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών, να έχουν και  γνώσεις σε ζητήματα πρώτων βοηθειών.

Ειδικότερα στο σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Σταθμού στο Θεριανό, έγινε από τον χειρουργό –Ιατρό του Ε.Κ.Α.Β. Πάτρας κ. Ιορδάνη Αμπατζίδη ενημέρωση σε θέματα πρώτων βοηθειών και διάσωσης, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην τεχνική καρδιοαναπνευστικής  αναζωογόνησης και στην χρήση φορητού απινιδωτή.

Η συμμετοχή των μελών του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού Ε.Σ.Ε.Π.Α. Βραχναιίκων ήταν μεγάλη και το ενδιαφέρον τους για την εξαιρετική παρουσίαση του κ. Αμπατζίδη ήταν ιδιαίτερο, ενώ δόθηκε η δυνατότητα σε όλους να δοκιμάσουν την τεχνική της καρδιοναπνευστικής  αναζωογόνησης σε εκπαιδευτική κούκλα.

Από την πλευρά του ο Διοικητής του Σταθμού κ. Σταμάτης Πανουτσόπουλος εξέφρασε προς το Ε.Κ.Α.Β. και ειδικότερα προς τον Διευθυντή κ. Γρηγόρη Μπαράκο , τον Χειρούργο - Ιατρό κ. Ιορδάνη Αμπατζίδη που πραγματοποίησε το σεμινάριο καθώς και τους διασώστες  Δημήτριο Διαμαντόπουλο και Χρήστο Σπυράτο τις θερμές ευχαριστίες του για την συμβολή τους στην εκπαίδευση των  Εθελοντών του Σταθμού.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις