Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το Τσάμπιονς Λιγκ επισκίασε τον Γρηγόρη Βαλτινό

Το Τσάμπιονς Λιγκ επισκίασε τον Γρηγόρη Βαλτινό

Ο αγαπητός ηθοποιός και η Κατερίνα Λέχου παρουσίασαν στο Πάνθεον τον "Φυλακισμένο της διπλανής πόρτας-Ο Βαλτινός συναντήθηκε με τον Θανάση Τσιπινάκη

Συμπαθητικά πήγαν οι συνολικά 5 παραστάσεις που έδωσαν οι δημοφιλείς πρωταγωνιστές Γρηγόρης Βαλτινός και Κατερίνα Λέχου το τριήμερο 18-20 Μαίου στην Πάτρα στο θέατρο Πάνθεον με το έργο του Νιλ Σάιμον «Ο Φυλακισμένος της διπλανής πόρτας», ωστόσο είναι γεγονός ότι οι συντελεστές του περίμεναν ακόμα μεγαλύτερη ανταπόκριση από το κοινό. Αποθαρρυντικοί παράγοντες σίγουρα ήταν ο τελικός ποδοσφαίρου του Champions League το Σάββατο το βράδυ που «έκοψε» πολύ κόσμο καθώς και το λίγο «τσιμπημένο» εισιτήριο που ήταν 22 και 18 ευρώ. Πάντως η απογευματινή και η βραδινή παράσταση της Κυριακής είχαν αρκετούς θεατές ενώ οι πρωταγωνιστές του έργου μετά το τέλος υπέγραψαν αυτόγραψα και φωτογραφήθηκαν στα καμαρίνια με όσους τους το ζήτησαν.

Τον Γρηγόρη Βαλτινό πήγε και συνάντησε στα καμαρίνια και ο μαέστρος της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων Θανάσης Τσιπινάκης. Ο κ. Βαλτινός είχε συνεργαστεί τον Μάιο του 2009 με την Ορχήστρα με τα μαντολίνα σε μουσικό θεατρικό αναλόγιο και διατηρεί τις καλύτερες αναμνήσεις και εντυπώσεις από αυτήν. Λέτε λοιπόν ο κ. Τσιπινάκης να πήγε και να του πρότεινε κάποια νέα συνεργασία για το μέλλον.

Όπως είπε ο κ. Βαλτινός για το καλοκαίρι δεν έχει νέα θεατρικά σχέδια καθώς θα συνεχίσει την παρουσίαση του έργου «Ο Φυλακισμένος της διπλανής πόρτας».

Να σημειωθεί τέλος ότι η Πατρινής καταγωγής ηθοποιός Φωτεινή Ντεμίρη που έπαιζε το χειμώνα στην παράσταση στο θέατρο Ιλίσια, είχε αντικατασταθεί απ’ όσο είδαμε στις παραστάσεις της Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight