Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ξεκίνησε εκ νέου τις προεκλογικές του περιοδείες ο Θ. Νταβλούρος

Ξεκίνησε εκ νέου τις προεκλογικές του πε...

Από χθες, Σάββατο

Δεν έχασε ούτε λεπτό από την έναρξη της νέας προεκλογικής περιόδου, ο βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. και εκ νέου υποψήφιος, Θανάσης Νταβλούρος. Από το πρωί έως αργά το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποίησε περιοδείες σε χωριά των Καλαβρύτων και της Δυτικής Αχαΐας, ευρισκόμενος σε συνεχή και άμεση επαφή με τους πολίτες.

Το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή της Αροανίας, και συγκεκριμένα στο Σοποτό, παρέστη στις θρησκευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν για τον εορτασμό του Αγίου Παύλου, οσιομάρτυρος εκ Σοποτού.

Στις συναντήσεις που είχε ο κ. Νταβλούρος,  αναφέρθηκε στην κρισιμότητα των εκλογών, ενώ τα στελέχη που συμμετείχαν έκαναν τις πρώτες εισηγήσεις για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να κινηθεί το σύνολο του κομματικού μηχανισμού της περιοχής μας για την κρίσιμη εκλογική μάχη που έρχεται. Εκτενής συζήτηση έγινε για τα προβλήματα που εντοπίστηκαν στην εκστρατεία των προηγούμενων εκλογών, καθώς και για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.

«Ενωμένοι και αποφασισμένοι, υπό τον Αντώνη Σαμαρά, πρέπει να  δώσουμε την πιο κρίσιμη μάχη, για να μην πέσει  Πατρίδα μας στα χέρια των συνιστωσών της αμετροέπειας και αναξιοπιστία της επικίνδυνης και μηδενιστικής Αριστεράς”, τόνισε .

Εξάλλου ο Αχαιός βουλευτής, ευχαρίστησε τους πολίτες που δεν παρασύρθηκαν από τους κήρυκες των εύκολων λύσεων και ψήφισαν τη Νέα Δημοκρατία στις 6 Μαΐου και ιδιαίτερα όλους όσοι τον τίμησαν  με την εμπιστοσύνη τους αναδεικνύοντάς τον  πρώτο βουλευτή της παράταξης στην εκλογική περιφέρεια της Αχαΐας, τονίζοντας: “Μόνη μου δέσμευση προς όλους είναι να συνεχίσω να πολιτεύομαι με όπλο την αλήθεια, όσο πικρή και αν είναι, και γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας».

Χθες ο κ. Νταβλούρος παρέστη στις εκδηλώσεις μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων.

ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

Εξάλλου σε μήνυμα του προς τους μαθητές της Γ’ Λυκείου, που ξεκινούν τον αγώνα των πανελλαδικών εξετάσεων, αναφέρει: «Με ακόμα μία σχολική χρονιά να φτάνει στο τέλος της, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου καλούνται να δώσουν το δικό τους αγώνα στη διάρκεια των φετινών πανελλήνιων εξετάσεων. Είναι τώρα η κορύφωση των προσπαθειών που έχουν καταβάλλει όλα αυτά τα χρόνια. Στο δύσκολο δρόμο που έχουν να διανύσουν τις επόμενες μέρες χρειάζονται ηρεμία, συγκέντρωση, ισορροπία, πίστη στις δυνατότητές τους και στήριξη από όλους.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της Αχαΐας,  που διαγωνίζονται στις πανελλήνιες εξετάσεις να έχουν δύναμη και καλή επιτυχία. Κάθε βήμα τους ας είναι μια νέα αρχή, που θα γεμίζει χαρά τόσο τους ίδιους όσο και τους γονείς τους, που βρίσκονται πάντα δίπλα τους και τους στηρίζουν».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις