Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Αλλοδαπός ο πρώτος ύποπτος για τη δολοφονία Λαζανά- Τι προέκυψε απο τις προσαγωγές των τελευταίων ωρών στην ασφάλεια

Πάτρα:Αλλοδαπός ο πρώτος ύποπτος για τη ...

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι στην Παραλία μετά την άγρια δολοφονία του 29χρονου Αθ. Λαζανά από αλλοδαπούς

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν οτι το άτομο που κρατείται στην ασφάλεια ως ύποπτος για συμμετοχή στη δολοφονία του 29χρονου, είναι αλλοδαπός και παρέμενε παράνομα στη χώρα.

17.05 Κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας του 29χρονου Αθανάσιου Λαζανά βρίσκεται η αστυνομία, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες  πληροφορίες ένας εκ των υπόπτων αλλοδαπών που προσήχθησαν υπέπεσε σε αντιφάσεις και εκτιμάται ότι είναι ένας εκ των δραστών. Στην ασφάλεια έχουν προσαχθεί από χθες δεκάδες άτομα και ανακρίνονται. Εκτιμάται πάντως ότι ο εντοπισμός των δραστών της δολοφονίας είναι θέμα ωρών.

 

11.25 Σοκ έχει προκαλέσει στην περιοχή της Παραλίας στην Πάτρα η εν ψυχρώ δολοφονία του 29χρονου Αθ. Λαζανά που τα ξημερώματα του Σαββάτου  συνεπλάκη  με αλλοδαπούς στα Κρύα Ιτεών, στην οδό Σουνίου, πίσω από τις εγκαταστάσεις της Πειραϊκής -Πατραϊκής. Ο άτυχος άνδρας υπέστη απανωτά χτυπήματα  με μαχαίρι στην θωρακική χώρα και τα πλευρά, και εξέπνευσε  λίγες ώρες αργότερα στο Νοσοκομείο.


Αξιωματικοί της Ασφάλειας αναζητούν τους τρεις αλλοδαπούς που φέρονται ως δράστες της επίθεσης σε βάρος του, τα κίνητρα της οποίας ωστόσο δεν αποδίδονται σε ληστεία

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο νεαρός πριν την άγρια δολοφονία του με μαχαιριές, βρισκόταν σε ένα μπαρ της περιοχής, όταν χτύπησε το τηλέφωνό του και βγήκε έξω

 

Ακολούθησε η συμπλοκή και  οι μαχαιριές από τους τρεις αλλοδαπούς.

Οι φίλοι του που τον αναζήτησαν, τον βρήκαν αναίσθητο  στις γραμμές του τρένου. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά οι γιατροί δε μπόρεσαν να  τον κρατήσουν στη ζωή.

Λίγο πριν ξεψυχήσει φέρεται να είπε πως τον σκότωσαν αλλοδαποί.

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση με προσοχή αν και η πρώτη εκτίμηση είναι ότι δεν υπήρχαν σοβαροί λόγοι που να δικαιολογούν τόσο μένος και έχει αποκλειστεί το σενάρι της ληστείας. Οι λόγοι της δολοφονίας είναι μάλλον προσωπικοί.

 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι ζήτημα ωρών η σύλληψη των δραστων καθλως η αστυνομία βρίσκεται από χθες στα ίχνη τους.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις