Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αναγνώστης του thebest.gr καταγγέλλει ηθελημένη παράσυρση ποδηλάτη και εγκατάλειψη στην Ελευθερίου Βενιζέλου

Πάτρα: Αναγνώστης του thebest.gr καταγγέ...

Ζητά να τον βοηθήσει όποιος τυχόν είδε το πρωτοφανές περιστατικό

Αναγνώστης του thebest.gr καταγγέλλει ηθελημένη παράσυρση και εγκατάλειψη στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στην Πάτρα, από τετρακίνητο αγροτικό. Αναφέρει συγκεκριμένα:

"Στις 19/5/2012 ανέβαινα με το ποδήλατό μου την οδό Ελ.Βενιζέλου στην Πάτρα, ένα δρόμο με 2 λωρίδες ανά κατεύθυνση. Ξαφνικά και ενώ ήμουν στη δεξιά πλευρά του δρόμου και στην άκρη εμφανίζεται ένα τετρακίνητο αγροτικό, σχεδόν 2 τόνων δίπλα μου.

Και τι κάνει ο δολοφόνος; Στρίβει απότομα το τιμόνι και πεφτει πάνω μου! Δεν υπήρχε διασταύρωση ή άλλος δρόμος δεξιά ή αριστερά . Έπεσε επίτηδες πάνω μου και με κόλλησε στο πεζούλι του πεζοδρομίου για περίπου 50 μέτρα. Ξεκαθαρίζω ότι δεν με χτύπησε από πίσω, αλλά ήρθε δίπλα μου και πρσπάθησε να με συνθλίψει. Μετά τα 50 μέτρα πάτησε γκάζι και έφυγε και εγώ έπεσα αφού το ποδήλατο είχε ξεχαρβαλωθεί.

Αλλά...
Πρόλαβα και του πήρα την πινακίδα. Κάλεσα και το ανακριτικό της τροχαίας και έδωσα κατάθεση και βρήκαν και ποιός είναι. Θα το κυνηγήσω όσο δεν πάει. Δεν θα την γλυτώσει. Θα με άφηνε ανάπηρο αλλά ευτυχώς πήγαινα σιγά. Μοναδική η εμπειρία ένα αμάξι κοντά 2 τόνων να πέφτει πάνω σου απότομα και να επιμένει εκεί για αρκετά μέτρα. Άγιο είχα.
Να ξανατονίσω ότι δεν ήταν ατύχημα ή απροσεξία αλλά με πρόθεση και δόλο. Είχε σκοπό να με τραυματίσει (τουλάχιστον) και αφού έκανε τη δουλειά του με εγκατέλειψε κιόλας. Είχα άγιο και δεν έμεινα ανάπηρος ή ακόμα χειρότερα.
Αναζητώ αυτόπτες μάρτυρες αυτής την εγκληματικής ενέργειας, που ένώ συνέβη στο δρόμο δεν ήταν τροχαίο ή πλημμέλημα αλλά κακουργηματική πράξη με δόλο.

Το σημείο που συνέβη το περιστατικό είναι στη συμβολή των οδών Αγίας Τριάδος και Ελ.Βενιζέλου, επί της Βενιζέλου, στο ρεύμα ανόδου. Να υπενθυμίσω ότι μιλάμε για δρόμο με δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση και την παρούσα στιγμή ήταν άδειος.

Παρακαλώ αν μπορείτε να βοηθήσετε ώστε να βρεθούν αυτόπτες μάρτυρες".

Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει, μπορεί να στείλει mail στο [email protected]

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις