Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Απολογισμό του κακού αποτελέσματος των εκλογών έκανε η ΝΟΔΕ Αχαΐας

Απολογισμό του κακού αποτελέσματος των ε...

Εκτιμήθηκε ότι το κόμμα θα πρέπει να ξεκινήσει δυναμικά ενόψει των νέων Εθνικών εκλογών

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΟΔΕ Αχαΐας αναφέρει τα εξής: "Την Τετάρτη συνεδρίασε στα γραφεία της ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας, το όργανο της ΝΟΜΕΚΕ, κάνοντας αρχικά μια πρώτη αποτίμηση του πρόσφατου εκλογικού αποτελέσματος της 6ης Μαϊου. Αυτό που τονίστηκε από τους συμμετέχοντες της σύσκεψης, ήταν ότι το κόμμα θα πρέπει να ξεκινήσει δυναμικά ενόψει των νέων Εθνικών εκλογών της 17ης Ιουνίου, απευθύνοντας ευρύ κάλεσμα στην κοινωνία μέσω πανστρατιάς στελεχών και ψηφοφόρων, σημάνοντας την αντεπίθεση που θα βγάλει την χώρα από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.

Ως κομματική οργάνωση καλούμε στο πλευρό μας όλους εκείνους που αντιλαμβάνονται ότι οι στιγμές που ζούμε είναι οι πιο κρίσιμες από την μεταπολίτευση και έπειτα, να συστρατευθούν απέναντι στην λαίλαπα των λαϊκιστών που στοχεύουν να μας γυρίσουν στην δραχμή και εκτός του Ευρωπαϊκού προσανατολισμού, όπου ο ιδρυτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής μας ενέταξε, βάζοντάς μας σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας.

Πλέον δεν χωρούν ανευθυνότητες και πισωγυρίσματα αλλά στάση ευθύνης και προοπτικής την οποία προβάλλει ο Αντώνης Σαμαράς. Οι δυνάμεις της κεντροδεξιάς είναι εκείνες που μπορούν να επαναδιαπραγματευτούν τους όρους του μνημονίου και όχι οι συνιστώσες... των ουτοπικών και ψεύτικων υποσχέσεων.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης τέθηκαν επί τάπητος σκέψεις και προτάσεις για την εκλογική αντεπίθεση της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα με κύριο σύνθημα ότι «δεν περισσεύει κανείς».

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν στον τύπο αναλυτικά οι τομείς ευθύνης και οι εκλογικοί άξονες στους οποίους θα συμμετάσχουν νέα και έμπειρα κομματικά στελέχη.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας Γιάννης Μάκκας, ο γενικός γραμματέας Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος, η ταμίας Ελένη Τζανίνη, η υπεύθυνη γυναικών Ανδρομάχη Σιώρου, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ  Αχαΐας Γιώργος Δρακούλης, και οι υπεύθυνοι των τομέων παραγωγικών τάξεων, αυτοδιοίκησης και οικονομικών.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις