Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έρχεται ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίνο στην Πάτρα

Έρχεται ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίνο στην Πάτρα

Θα εμφανιστεί σε γνωστό κλαμπ στην Πλαζ αυτήν την Παρασκευή 18 Μαίου το βράδυ

Στην Πάτρα θα βρεθεί την ερχόμενη Παρασκευή 18 Μαίου ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίνο για μία και μοναδική εμφάνιση στο κλαμπ Bamboo στην πλαζ του ΕΟΤ. Ο Νίνο που ως γνωστό στο ξεκίνημα της καριέρας του είχε εμφανιστεί σε νυχτερινά μαγαζιά της Πάτρας όπως το Volcano στο Δρέπανο, έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το τηλεοπτικό σώου μουσικών ταλέντων Fame Story του ΑΝΤ1 ενώ η καριέρα του έκτοτε εκτοξεύτηκε.

Ανάμεσα στα κομμάτια που τραγούδησε και έγιναν επιτυχίες ήταν το «Σα Ναυαγοί, σα Ροβινσώνες», το «Έρωτα μου», το «Επηρεάστηκα», το «Θεός», το «Κακό παιδί», το «Οκ» ενώ μία από τις τελευταίες επιτυχίες του που ακούγεται στα ραδιόφωνα και έχει ανέβει ψηλά στα εγχώρια τσαρτς είναι το κομμάτι με τον τίτλο «Ρεφραίν».

Ο γοητευτικός Νίνο με την ιδιαίτερη φωνή και ερμηνεία έχει φανατικό κοινό ανάμεσα στη νεολαία. Ο Νίνο έχει γεννηθεί στις 29 Ιουνίου του 1981 και το πραγματικό του όνομα είναι Στέφανος Σακελλάριος Ξυπολητάς. Μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει πάνω από πέντε στούντιο άλμπουμ. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει γεννηθεί στη Στοκχόλμη, στη Σουηδία ενώ μεγάλωσε στη Ρόδο. Επαγγελματικά ασχολείται με το τραγούδι από 16 χρονών. Την περασμένη χειμερινή σαιζόν εμφανίστηκε με επιτυχία μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο και την Αμαρυλλίς στο Cosmostage στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight