Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Περιοδεία της Μαρίας Κανελλοπούλου στα Καλάβρυτα

Περιοδεία της Μαρίας Κανελλοπούλου στα Καλάβρυτα

Η βουλευτής Αχαίας του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε σε ημερίδα για την οικολογία

Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει και θα στηρίζει κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια, αρκεί η ανάπτυξη να γίνεται ''με σεβασμό στη φύση και στον άνθρωπο'', επεσήμανε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αχαΐας Μαρία Κανελλοπούλου στην ημερίδα που έγινε το Σάββατο 12 Μαΐου, το απόγευμα στα Καλάβρυτα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το 32ο πέρασμα στο φαράγγι του Βουραϊκού.

Διοργανωτής της εκδήλωσης ήταν ο Σύλλογος Χιονοδρομίας, Ορειβασίας Προστασίας του περιβάλλοντος Καλαβρύτων, ο πρόεδρος του οποίου Χ. Ερμείδης καλωσόρισε την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία επεσήμανε πως '' απ' όσα ακούστηκαν στις τοποθετήσεις υπάρχει ένα τεράστιο κενό αφού δεν έγινε καμία αναφορά στον πολιτισμό''.

Πρέπει, τόνισε η Μαρία Κανελλοπούλου,  να βρεθεί τρόπος μέσω ''Καλλικράτη'' να αναδειχθούν και να ενοποιηθούν οι πολιτιστικές δομές της περιοχής, όπως τα αρχαία θέατρα και όχι μόνο, προκειμένου να λειτουργήσει και ο Πολιτισμός, αναπτυξιακά για την Περιοχή''.

Η τοποθέτηση ωστόσο του Δημάρχου Καλαβρύτων Γ. Λαζουρά, ότι αν επιστρέψουμε στη δραχμή θα σταματήσουν οι χρηματοδοτήσεις για τα αναπτυξιακά έργα της περιοχής, εξόργισαν την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που απάντησε: Αν αυτό αποτελεί υπαινιγμό για το κόμμα μου η θέση μας είναι ξεκάθαρη και για το ευρώ και για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Θέλουμε όμως ξεκάθαρες διαδικασίες για να μην έχουμε πάλι νέους Τζοχατζόπουλους''.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις