Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πλαζ της Αγιάς

Πάτρα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πλαζ της Αγιάς

Σε ισχύ από την 1η Ιουνίου

Από το Τμήμα Κυκλοφοριακής Ρύθμισης της Διεύθυνσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Εφαρμογών του Δήμου Πατρέων, ανακοινώνονται τα εξής, σχετικά με την κυκλοφορία των οχημάτων, στην περιοχή της πλαζ της Αγυιάς, από την 1η Ιουνίου:

Εγκρίνονται οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή της πλαζ, σύμφωνα με το περιεχόμενο της υπ’ αριθ. 546/11.7.2007 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ως εξής:

-Μονοδρόμηση της παραλιακής οδού που ευρίσκεται βορείως της οδού Κανελλοπούλου (συνέχεια της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου), με κατεύθυνση κίνησης οχημάτων από την οδό Κανελλοπούλου προς την πλαζ.

-Μονοδρόμηση της νεοδιαμορφωμένης ανωνύμου οδού που συνδέει την πλαζ με την οδό Αθηνών, με κατεύθυνση κίνησης οχημάτων από την πλαζ προς την οδό Αθηνών.

-Από τις ανωτέρω ρυθμίσεις θα εξαιρούνται τα αστικά λεωφορεία, τα οχήματα ΤΑΞΙ, τα δίκυκλα και τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης.

-Χάραξη κίτρινης διαγράμμισης εκατέρωθεν της παραλιακής οδού που οδηγεί προς πλαζ με παράλληλη δημιουργία λωρίδας ποδηλατοδρόμου – πεζοδρόμου.

-Απαγόρευση εισόδου, διέλευσης και στάθμευσης φορτηγών οχημάτων.

-Απαγόρευση εισόδου, διέλευσης και στάθμευσης εκπαιδευτικών οχημάτων Σχολών Οδηγών.

-Οριοθέτηση θέσεων στάθμευσης οχημάτων Ι.Χ., οχημάτων ΑμΕΑ, δικύκλων.

-Οι ανωτέρω ρυθμίσεις εγκρίνονται λόγω καλύτερης οργάνωσης της κυκλοφορίας και στάθμευσης οχημάτων στην υπόψη περιοχή δεδομένου της μεγάλης προσέλευσης δημοτών κατά τους θερινούς μήνες και θα ισχύουν από 1η Ιουνίου 2012 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2012.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις