Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Πάτρα συμμετέχει στη σημερινή πανελλαδική ποδηλατοπορεία

Η Πάτρα συμμετέχει στη σημερινή πανελλαδ...

Τα ποδήλατα βγαίνουν στο δρόμο, ζητώντας καλύτερες και ασφαλέστερες συνθήκες μετακίνησης

Τα ποδήλατα βγαίνουν στο δρόμο, ζητώντας καλύτερες και ασφαλέστερες συνθήκες μετακίνησης και πόλεις με λιγότερα Ι.Χ. Σήμερα Κυριακή, χιλιάδες ποδηλάτες αναμένεται να κατακλύσουν τους δρόμους 30 πόλεων της χώρας στο πλαίσιο της 5ης πανελλήνιας ποδηλατοπορείας.

Στην Αθήνα το ραντεβού έχει δοθεί στο Πεδίον του Αρεως στις 12 το μεσημέρι, ενώ στη Θεσσαλονίκη την ίδια ώρα στην Πλατεία Αριστοτέλους-Αγαλμα Βενιζέλου. Ειδικά στην Αθήνα θα γίνουν από νωρίς το πρωί προσυγκεντρώσεις σε πολλούς δήμους του Λεκανοπεδίου.

Συγκεντρώσεις θα γίνουν επίσης: στο Αίγιο στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, στο Αργος στη Λαϊκή Αγορά, στη Δράμα (πλ. Ελευθερίας), στην Ζάκυνθο (πλ. Σολωμού), στο Ηράκλειο (Λιοντάρια), στις Θερμοπύλες (άγαλμα Λεωνίδα), στην Ιεράπετρα (κεντρική πλατεία), στα Ιωάννινα (πλ. Πάργης), στην Καλαμάτα (κεντρική πλατεία), στην Κατερίνη (πλ. Ελευθερίας), στην Κέρκυρα (πλ. Γεωργάκη), στην Κοζάνη  στις 17:00 στο Καμπαναριό, στην Κομοτηνή  στην κεντρική πλατεία, στην Κόρινθος (πλ. Περιβολάκια), στην Λάρισα (κεντρική πλατεία), στην Λήμνο στο Γυμνάσιο Μύρινας, στην Λιβαδειά (κεντρική πλατεία), στην Μυτιλήνη (πλ. Σαπφούς), στο Ναύπλιο (πλ. Φιλελλήνων), στην Πάτρα (πλ. Όλγας), στην Πρέβεζα (παραλία δικαστήρια), στην Σπάρτη (κεντρική πλατεία), στο Σχηματάρι στις 17:00 στην μικρή πλατεία στο κέντρο της πόλης, στα Τρίκαλα (κεντρική πλατεία-Πολυτεχνείου), στην Χαλκίδα (παραλία αγάλματα), στα Χανιά (πλ. Αγοράς) και στην Χίο (πλ. Βουνακίου).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις