Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια έκθεση «Φωτογραφία Δρόμου»

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια έκθεση «Φω...

Είσοδος και συμμετοχή στις εκδηλώσεις ελεύθερη

Την Παρασκευή 4 Μαΐου στο Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας  με θέμα «Φωτογραφία Δρόμου» που διοργάνωσε η Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας – «ΗΔΥΦΩΣ» και ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων.

Η έκθεση περιλαμβάνει 61 επιλεγμένες ασπρόμαυρες φωτογραφίες μελών της φωτογραφικής λέσχης και είναι μέρος των εκδηλώσεων της Φωτογραφικής Λέσχης Πάτρας – ΗΔΥΦΩΣ  με τίτλο «Μέρες Φωτογραφίας» που περιλαμβάνει σεμινάρια, παρουσιάσεις από γνωστούς φωτογράφους  και τον 1ο Φωτομαραθώνιο Πάτρας.

Η έκθεση θα παραμείνει στο χώρο έως την Κυριακή 4 Μαΐου και θα είναι ανοιχτή: Καθημερινά: 8:00 π.μ. - 21:00 μ.μ, Σάββατο: 8:00 π.μ - 14:30 μ.μ. & 18:00 μ.μ. - 21:00 μ.μ, Κυριακή 10:00 π.μ.  - 13:00 μ.μ. & 18:00 μ.μ. - 21:00 μ.μ.

1ος Φωτομαραθώνιος Πάτρας

Σας δίνουμε 8 ώρες και 8 θέματα… μας δίνετε 8 φωτογραφίες

Ξεχυθείτε στους δρόμους της πόλης μας, φανταστείτε, διασκεδάστε, δημιουργήστε εικόνες, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΤΕ!

Η Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας «ΗΔΥΦΩΣ» σας προσκαλεί να συναντηθούμε όλοι την Κυριακή 13 Μαΐου στις 10 το πρωί στη Πλατεία Γεωργίου σε μια εκδήλωση που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην πόλη μας και φιλοδοξούμε να καθιερωθεί και να γίνει θεσμός.

Τον 1ο Φωτομαραθώνιο Πάτρας συνδιοργανώνουν η Φφωτογραφική Λέσχη Πάτρας «ΗΔΥΦΩΣ» και ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Πληροφορίες για τον τόπο διεξαγωγής στην ιστοσελίδα: patrasphotomarathon.wordpress.com και στο www.idifos.gr
Θα ακολουθήσει εκδήλωση στο Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο την Κυριακή 20 Μαΐου 2012, στις 20:00 για τη βράβευση των νικητών  - παραλαβή των δώρων.                                                         

Είσοδος και συμμετοχή στις εκδηλώσεις ελεύθερη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View