Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τέλος στην καταμέτρηση της σταυροδοσίας απο την Περιφέρεια- Η συνέχεια στο Πρωτοδικείο-Ποιοί μπαίνουν στη Βουλή απο την Αχαϊα με βάση τα 592 τμήματα

Τέλος στην καταμέτρηση της σταυροδοσίας ...

Τα υπόλοιπα 12 τμήματα θα καταμετρηθούν αύριο

Το Πρωτοδικείο θα είναι αυτό που θα δώσει τη σταυροδοσία στα υπόλοιπα 12 εκλογικά τμήματα τα οποία υπολείπονται από την καταμέτρηση που έχει γίνει στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σε ό,τι αφορά τη σταυροδοσία. Η καταμέτρηση των σταυρών απο την Περιφέρεια τελείωσε στα 592 από τα 610 Εκλογικά Τμήματα.

Με βάση την έως τώρα καταμέτρηση, τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

ΣΥΡΙΖΑ: Στην περίπτωση που ο κ. Τσίπρας επιλέξει την έδρα στην Αθήνα, στη Βουλή μπαίνουν η Μαρία Κανελλοπούλου που συγκεντρώνει 8760 και ο Βασίλης Χατζηλάμπρου με 8460. Εάν ο κ. Τσίπρας κρατήσει την έδρα, δίπλα του στη Βουλή θα βρεθεί μόνο η κυρία Κανελλοπούλου.

ΝΔ: Μέχρι στιγμής την πρώτη θέση καταλαμβάνει ο Θανάσης Νταβλούρος, με 9480 σταυρούς και ακολουθεί ο Νίκος Νικολόπουλος με 8894. Τρίτος έρχεται ο Μιχάλης Μπεκίρης με μια διαφορά όμως που δεν του δίνει πολλές πιθανότητες για ανατροπή του αποτελέσματος.

ΠΑΣΟΚ: Η εκλογή του Γιώργου Παπανδρέου θεωρείται δεδομένη καθώς ως πρώην Πρωθυπουργός δεν χρειαζόταν σταυρό. Στην περίπτωση που η φημολογία περί παραίτησής του επιβεβαιωθεί, την θέση στη Βουλή, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα καταλάβει ο Κώστας Σπηλιόπουλος ο οποίος συγκεντρώνει 9039 σταυρούς. Ακολουθεί ο Θανάσης Παπαδόπουλος με 8136.

ΚΚΕ: Στα έδρανα της Βουλής παραμένει ο Νίκος Καραθανασόπουλος ο οποίος λαμβάνει έως τώρα 7176 σταυρούς.

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Το ντέρμπι μεταξύ τους Γιώργου Νταβρή και της Σπυριδούλας Αναγνωστοπούλου συνεχίζεται. Ωστόσο ο κ. Νταβρής που προηγείται με 2645 σταυρούς έναντι 2565 της κυρίας Αναγνωστοπούλου, έχει ένα προβάδισμα που λογικά θα του εξασφαλίσει την έδρα στη Βουλή.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: Σίγουρη θεωρείται η εκλογή του Νίκου Τσούκαλης ο οποίος, έως τώρα έχει συγκεντρώσει 3099 σταυρούς, με την κυρία Ανθή Ακτύπη να ακολουθεί με 2080.

Χρυσή Αυγή: Δεδομένη είναι η εκλογή του Μιχάλη Αρβανίτη-Αβράμη ο οποίος στα 592 Ε.Τ. έχει αποσπάσει 3441 σταυρούς.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις