Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Ηθοποιοί στα έδρανα της νέας Βουλής

Πάτρα: Ηθοποιοί στα έδρανα της νέας Βουλής
Μαρτάτος Tάκης

Η Καλαβρυτινή Μαρία Κανελλοπούλου αλλά και οι Παύλος Χαικάλης, Παύλος Κοντογιαννίδης και Ελένη Γερασιμίδου εκλέγονται βουλευτές

Τουλάχιστον 4 πολύ δημοφιλείς ηθοποιοί εκλέγονται βάσει των αποτελεσμάτων βουλευτές στη νέα επτακομματική Βουλή που προέκυψε από τις χθεσινές ανατρεπτικές εθνικές εκλογές στη χώρα μας. Η μία μάλιστα από αυτούς είναι η Καλαβρυτινή στην καταγωγή Μαρία Κανελλοπούλου που αν δεν ανατραπούν τα δεδομένα (στα 592 από τα 610 εκλογικά τμήματα της Αχαΐας παίρνει 8.760 σταυρούς και έρχεται 2η πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα που ήταν ο επικεφαλής του ψηφοδελτιου του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαία).

Η Μαρία Κανελλοπούλου είναι από τις αγαπητές κωμικές κατά βάσει ηθοποιούς μας, με συμμετοχή σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές όπως το «Εμείς κι εμείς» και το «Καφέ της χαράς», η οποία είχε ξανακατέβει υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα στις εθνικές εκλογές του 2007 και του 2009. Είναι επίσης Δημοτική σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων.

Ακόμα εκλέγονται 2 ηθοποιοί με το κόμμα του Πάνου Καμμένου «Ανεξάρτητοι Έλληνες», ο Παύλος Κοντογιαννίδης στην εκλογική περιφέρεια της Β' Αθηνών αλλά και ο Παύλος Χαϊκάλης στο Υπόλοιπο Αττικής που μάλιστα εκλέγεται σαρωτικά καθώς είναι μπροστά με υπερδιπλάσιους σταυρούς από τον δεύτερο υποψήφιο των «Ανεξάρτητων Ελλήνων». O Παύλος Κοντογιαννίδης έχει γεννηθεί στη Βέροια και έχει τελειώσει τη Δραματική Σχολή Θεσσαλονίκης (Ρούλας Πατεράκη) με άριστα. Θεωρείται από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς με σταθερή παρουσία στο θέατρο και την τηλεόραση.

Όσο για τον Παύλο Χαικάλη τι να πρωτοπεί κανείς για το μεγάλο ταλέντο του και την πληθωρική του παρουσία. Αν και γεννημένος στο Κατάκολο της Ηλείας, έζησε τα παιδικά, σχολικά και φοιτητικά του χρόνια στην Πάτρα ενώ με την πολιτική είχε πρωτοασχοληθεί το 1993 όταν στις τότε βουλευτικές εκλογές είχε κατέβει υποψήφιος με το κόμμα της «Πολιτικής Άνοιξης».

Τέλος στη Β’ Θεσσαλονίκης εκλέγεται βουλευτής με το ΚΚΕ η Ελένη Γερασιμίδου, επίσης από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς. Ένα αξιοσημείωτο στοιχείο και συγκυρία που σίγουρα συνέβαλε και στην επιτυχία της κυρίας Γερασιμίδου και του κυρίου Χαικάλη είναι ότι οι δύο ηθοποιοί εμφανίστηκαν στο Πρωτομαγιάτικο προεκλογικό Αλ Τσαντίρι του Λάκη Λαζόπουλου στον Alpha. Ο Χαικάλης έκανε ένα δεσμοφύλακα και η Γερασιμίδου το γνώριμο ξεκαρδιστικό σκετς ως γυναίκα του Μήτσου-Λάκη Λαζόπουλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις