Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος- «Ο δρόμος είναι ανηφορικός αλλά όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε»

Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος- «Ο δρόμος εί...

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαίας με την «Κοινωνική Συμφωνία» ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη που έδειξαν οι ψηφοφόροι στο κόμμα και τον ίδιο προσωπικά

Ο Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με την «Κοινωνική Συμφωνία» προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Αγαπητοί συμπολίτες, θέλω από καρδιάς να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο κόμμα της Κοινωνικής Συμφωνίας και σε εμένα προσωπικά.

Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή υπηρέτησα με πίστη, αυταπάρνηση και μεγάλη προσπάθεια τις σταθερές και διαχρονικές αξίες της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης. Η επιλογή μου να μη ψηφίσω το 2ο Μνημόνιο και να ενταχθώ στο νέο κόμμα της Κοινωνικής ΣυμφωνίαςΣ απορρέει από το γεγονός ότι δεν διαπραγματεύομαι τα πιστεύω μου και τις αρχές μου και δεν τα ανταλλάσσω με καμία κομματική ή κυβερνητική θέση.

Η παρουσία μου στην πολιτική δεν έχει τα χαρακτηριστικά της αντιπαροχής, αλλά της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο και ιδιαίτερα στους άνεργους, στους χαμηλόμισθους στους χαμηλοσυνταξιούχους, στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και σε όλους τους μη προνομιούχους Έλληνες. Όλους αυτούς τους συμπολίτες μου θα συνεχίσω να στηρίζω με πίστη, με συνέπεια και ειλικρίνεια και μαζί τους θα αγωνιστώ για κοινωνική δικαιοσύνη, αλληλεγγύη και εθνική αξιοπρέπεια,  για την ανασύσταση του δημοκρατικού προοδευτικού χώρου. Ο δρόμος είναι δύσκολος και ανηφορικός, αλλά όλοι μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις