Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: "Παγωμάρα" σε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και ευφορία στο ΣΥΡΙΖΑ για το αποτέλεσμα του exit poll - Βίντεο και φωτό

Πάτρα: "Παγωμάρα" σε ΝΔ  - ΠΑΣ...

Οι πρώτες αντιδράσεις

20.00 Κατήφεια επικρατεί στο τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Στη γενέτειρα των Παπανδρέου, τα πρώτα αποτελέσματα των exit polls κόβουν τα φτερά στο Σοσιαλιστικό Κίνημα. Στελέχη που συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της Νομαρχιακής του κόμματος στην Πάτρα, δεν έκρυβαν τον προβληματισμό τους.

Την ίδια ώρα στην πλατεία Γεωργίου αυξάνεται ο κόσμος που προσέρχεται στο εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στελέχη υπάρχουν και στα εκλογικά περίπτερα των άλλων κομμάτων, ωστόσο γενικά το κλίμα είναι υποτονικό.

"Παγωμάρα" επικρατησε σε υποψηφίους και στελέχη της ΝΔ κατά την ανακοίνωση του exit poll, καθώς το ποσοστό του κόμματος κυμαίνεται από 17 έως της 20%, και εκλανμβάνεται ως απογοητευτικό. Υποψήφιοι και στελέχη έχουν συγκεντρωθεί στα γραφεία της ΝΟΔΕ Αχαΐας της ΝΔ και η πρώτη αντίδραση ήταν μουδιασμένη.

Αντιθέτως κλίμα ευφορίας και χαμόγελα στο "στρατόπεδο" του ΣΥΡΙΖΑ. Στελέχη τοπυ έχουν συγκεντρωθεί στο εκλογικό περίπτερο του κόμματος στην παλτεία Γεωργίου και μάλιστα εκτιμούν ότι όσο περνά η ώρα το ποσοστό του θα ανεβάινει.

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας της ΝΔ Ανδρέας Μαζαράκης σε δήλωσή του πριν από λίγο τόνισε:"Στη μάχη περιμένεις πάντα το καλύτερο. Εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο. Ελπίζω και εύχομαι το αποτέλεσμα να είναι για το καλό της χώρας".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις