Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στο Καλέτζι ψήφισε ο Γ. Παπανδρέου - Δεκτός με χειροκροτήματα αλλά και... παράπονα απο τους πολίτες-Δείτε φωτό

Στο Καλέτζι ψήφισε ο Γ. Παπανδρέου - Δεκ...

Έκανε δηλώσεις για την ανάγκη ψήφου σιγουριάς

Στο Καλέτζι Αχαΐας ψήφισε πριν λίγα λεπτά ο πρώην Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος έχει τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Αχαϊα. Ο κ. Παπανδρέου, έγινε δεκτός με χειραψίες, εναγκαλισμούς αλλά και παράπονα από τους κατοίκους της περιοχής. Τον κ. Παπανδρέου υποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Ο κ. Παπανδρέου συνομίλησε αρκετή ώρα με τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής και χαμογελαστός έριξε το ψηφοδέλτιό του στην κάλπη. Στο παραβάν ο κ. Παπανδρέου παρέμεινε λίγα λεπτά μέχρι να βρει το ψηφοδέλτιο και να το τοποθετήσει στο φάκελο.

Κατά την έξοδό του από το εκλογικό κέντρο χειροκροτήθηκε από μερικούς παριστάμενους.

Ο κ. Παπανδρέου στις δηλώσεις του σημείωσε: «Εδώ από την ομορφη Τριταία, έχουμε διανύσει πολύ δρόμο, δύσκολο για να ορθοποδήσει η χώρα, δρόμος πολύς για να κάνουμε την Ελλάδα αυτοδύναμη, χωρίς εξαρτήσεις, ελεύθερη. Με κόπο και πόνο, για μια Ελλάδα πιο δίκαιη. Ξέρουμε ότι έχουμε και δυνατότητες και πλούτο και ανθρώπους. Η Ελλάδα μπορεί. Δεν φτάσαμε ακόμη εκεί αλλά δεν είμαστε και μακρια. Αρκεί  να βαδίσουμε σταθερά χωρίς πισωγυρισματα. Ειδικά τώρα που στην Ευρώπη φυσά προοδευτικός άνεμος και δικαιώνονται οι διεκδικήσεις μας για ευρωομολογα και δυναμική ανάπτυξη και χτύπημα στην ανεργία. Να στείλουμε ένα μήνυμα προοδευτικό, σιγουριάς να μη χαθούν οι κόποι του λαού, ψηφίζοντας ΠΑΣΟΚ».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις