Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες- Πώς διαμορφώνεται η συμμετοχή - "Σκασιαρχείο" για μέλη εφορευτικών επιτροπών - Δείτε φωτό και βίντεο

Πάτρα: Λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες- Πώς...

Φωτορεπορτάζ του thebest.gr στις... κάλπες

17.00 Συνεχίζεται χωρίς να έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα προβλήματα μέχρι στιγμής πέρα από αυτό της απουσίας μελών της εφορευτικής επιτροπής, η ψηφοφορία και στην Αχαΐα. Σε κάποια τμήματα η συμμετοχή έχει φτάσει ήδη από αργά το μεσημέρι το 50%, ενώ το αποτέλεσμα θα κριθείκαι από το ποσοστό συμμςετοχής των νέων ανθρώπων, πολλοί εκ των οποίων  επιλέγουν να ασκήοσυν το εκλογικό τους δικαίωμα, τις απογευματινές ώρες.

Άλλωστε σήμερα ο καιρός είναι ιδιαίτερα καλός και ζεστός στην Αχαΐα και πολλοί έχουν βγει στις παραλίες και σε παραθαλάσσιες περιοχές για να απολαύσουν τον ήλιο.

Ωστόσο η συμμετοχή δείχνει να είναι μεγαλύτερη από ότι αναμενόταν. Σε επίπεδο εκλογικών αντιπροσώπων επίσης φαίνεται να υπάρχει δυσκολία, καθώς σε αρκετά εκλογικά τμήματα η παρουσία τους από ανύπαρκτη έως πολύ περιορισμένη.

 

 

12.50 Με απουσίες μελών της εφορευτικής επιτροπής συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία στην Πάτρα και την Αχαΐα. Σε κάποιες περιπτώσεις υππάρχει ένα και μοναδικό μέλος εφορευτικής επιτροπής, ενώ σε άλλες επιστρατεύτηκαν αναπληρωματικοί.

Μέχρι στιγμής η συμμετοχή χωρίς να μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα, διαμορφώνεται περίπου στο 1/3 σε κάποια εκλογικά τμήματα του νομού.

Δηλαδή οι αριθμοί μέχρι τις 12.30 το μεσημέρι, διαμορφώνονταν ενδεικτικά, στους 150 ψηφίσαντες από τους 500 εγγεγραμμένους, στους 182 από τους 595, στους 173 από τους 590.

Οι κάλπες κλείνουν στις 7 μ.μ.

 

 

11.32 Στις κάλπες  προσέρχονται από νωρίς το πρωί οι εκλογείς,, στο πλαίσιο της εκλογικής διαδικασίας που άρχισε στις 7 το πρωί και θα ολοκληρωθεί με τη δύση του ηλίου στις 7 το απόγευμα. Στην Αχαΐα δεν σημειώθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα εκτός από την μη έγκαιρη προσέλευση σε κάποιες περιπτώσεις  μελών της εφορευτικής επιτροπής, οι  οποίοι προσήλθαν τελικά στα εκλογικά τμήματα συνοδεία της… αστυνομίας που πήγε να τους παραλάβει από τα σπίτια τους με περιπολικά.

Οι πολίτες άρχισαν από νωρίς να προσέρχονται στις κάλπες στην πιο κρίσιμη ίσως μεταπολιτευτική εκλογική αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις