Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Χάρης Καστανίδης από Πάτρα: "Η συνεργασία ΠΑΣΟΚ - ΝΔ θα είναι σφαγείο- Έρχεται καταιγίδα μέτρων από τον Ιούνιο"

Χάρης Καστανίδης από Πάτρα: "Η συνε...

Τι είπε από την Πάτρα για τις εκλογές και τις συνεργασίες

"Σε αυτές τις εκλογές κρίνεται η τύχη της Ελλάδας και των πολιτών" είπε στη διάρκεια συνέντευξης τύπου στην Πάτρα ο Χάρης Καστανίδης. Μεταξύ άλλων είπε ότι εάν συνεχιστεί η πολιτική του μνημονίου 2 θα έχουμε αδιέξοδο και ισοπέδωση της χώρας. Εμείς έχουμε ένα οργανωμένο σχέδιο και υπεύθυνες πολιτικές για έξοδο από την κρίση, με ριζοσπαστικές και ρεαλιστικές λύσεις".

Τόνισε δε ότι οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν ότι έρχεται καταιγίδα μέτρων από τον Ιούνιο, ύψους 11,5 διςε, με βίαιη περικοπή εισοδημάτων, κσθώς και τρίτο κύμα από Σεπτέμβρη και Ιανουάριο.

Μίλησε επίσης για δύο εκιβιασμούς  που μέχρι σήμερα έχουν περάσει. Το πρώτο είναι η μη διενέργια του δημοωηφίσματος και το δεύτερο η ψήφιση του μνημονίου 2, ενώ υποστήριξε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια ακόμα πρσπάθεια εκβιασμού που αφορά την παροχή ψήφου σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Ακόμα ο Χάρης Καστανίδης, αναφερόμενος στις μετεκλογικές συνεργασίες χαρακτήρισε σφαγείο μαι συνεργασία μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ενώ για την Κοινωνική Συμφρωνία είπε ότι είναι εφικτή η δημιουργία ενόςπροοδευτικού συνασπισμού με δυνάμεις από την οικολογία ΄μέχρι την ανανεωτική αριστερά.

Τέλος για τη θητεία του στο ΠΑΣΟΚ σχολίασε ότι δε μετανιωσε που ήταν στο κίνημα και χαρακτήρισε τη σημερινή ηγεσία του κόμματος μεταλλαγμένη και νεοφιλελεύθερη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις