Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Ο Πήγασος υποδέχεται το Σάββατο τη Νέα Ιωνία

Ο Πήγασος υποδέχεται το Σάββατο τη Νέα Ιωνία

Με νίκη αποκτά προβάδισμα για την Κατάκτηση της Δεύτερης Θέσης

Με στόχο την τρίτη συνεχόμενη νίκη, που θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στον στόχο του (που πλέον, δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της 2ης θέσης ) ο Πήγασος Αιγίου υποδέχεται μεθαύριο, Σάββατο, στις 5μ.μ., τη Νέα Ιωνία. Το παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας και για τους φιλοξενούμενους, αφού μόνο με νίκη θα παραμείνουν «ζωντανοί» στη μάχη της παραμονής και θα έρθουν στο Αίγιο με στόχο να κάνουν νέα υπέρβαση, μετά το μεγάλο διπλό της προηγούμενης αγωνιστικής μέσα στο Μαρούσι επί του Παράδεισου.

Πάντως, η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι εμφανής, και η έκβαση της αναμέτρησης εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από την απόδοση των παικτών της Αγιώτικης ομάδας, που δηλώνουν πανέτοιμοι για μία ακόμη νίκη.

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής περιλαμβάνει δύο ακόμη σημαντικά παιχνίδια, που παρουσιάζουν παράλληλο ενδιαφέρον και από τα αποτελέσματά τους θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό και η πορεία του Πήγασου στο πρωτάθλημα. Ο πρωταθλητής Ποσειδώνας αντιμετωπίζει στο Λουτράκι τον Παράδεισο και η Ακαδημία των Σπορ υποδέχεται στην Πάτρα τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας και με ήττες των φιλοξενουμένων ο Πήγασος αποκτά μεγάλο προβάδισμα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην τελική βαθμολογία (σε συνδυασμό με δική του νίκη στον αγώνα του Σαββάτου).

Τα 337 τέρματα του Πήγασου έχουν πετύχει: ΑΛΥΓΙΖΑΚΗΣ 68, ΖΑΡΛΑΚΟΥΤΗΣ 56, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 44, ΓΙΟΥΠΗΣ 34, ΓΚΙΩΝΗΣ 40, ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ 33, ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ 13, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ 13, ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ 12, Μ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ 12, ΒΟΡΥΛΑΣ 10, ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ 2.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 14 αγώνες)

 

1

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

27

2

ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΙΓΙΟΥ

18

3

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

17

4

ΙΩΝΙΚΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

16

5

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΤΡΑΣ

14

6

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ

13

7

Γ.Σ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

12

8

ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ

11

9

Ο.Φ Ν. ΙΩΝΙΑΣ

9

10

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ

0

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters