Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΟΝΝΕΔ:Η Αχαΐα έστειλε μήνυμα αλλαγής...μήνυμα νίκης

ΟΝΝΕΔ:Η Αχαΐα έστειλε μήνυμα αλλαγής...μ...

Στον απόηχο της επίσκεψης Σαμαρά στην Πάτρα

Οι νέοι και οι νέες της Αχαΐας από το στάδιο της ΕΑΠ έδειξαν με την δυναμική τους  παρουσία στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην Πάτρα, ότι θέλουν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια για μια νέα αρχή.

Η Αχαΐα, η γενέτειρα του Παπανδρεϊσμού, το πρώην κάστρο του ΠΑΣΟΚ γύρισε σελίδα. Έκλεισε το κεφάλαιο της κρίσης, των αδιέξοδων πολιτικών, της στασιμότητας και της εθνικής καταρράκωσης.

Οι Αχαιοί ανοίγουν νέο δρόμο, τον δρόμο της Ελπίδας και της Ανάπτυξης.

Ο Αντώνης Σαμαράς από την Πάτρα προέβαλλε με σαφήνεια την αναγκαιότητα  αλλαγής πολιτικής, μιας πολιτικής που θα έχει ως κύριο γνώμονα την εθνική ανάπτυξη που άλλωστε αποτελεί πυλώνα του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Οι Αχαιοί είναι εδώ, είναι παρών συμμετέχουν στην αλλαγή και στην ελπίδα! Δεν συμβιβάζονται με έναν στείρο και άγονο τόπο, δεν συμβιβάζονται με αδιέξοδες πολιτικές και με μηδενικές προοπτικές ανάπτυξης. Πιστεύουν, διεκδικούν και αγωνίζονται για μια νέα αρχή, για ένα νέο και καλύτερο αύριο μαζί με την Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά!

Η Αχαΐα έστειλε το μήνυμα της αλλαγής, το μήνυμα της νίκης και της ενότητας και δυναμώνει την ελπίδα για μια νέα Αχαΐα, για μια νέα Ελλάδα με αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας!

Στις 6 Μαΐου είναι στο χέρι μας να αποδείξουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις