Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ν. Παπαδημάτος: «Να δώσουμε Μάχη Ελπίδας για το Αύριο των νέων!»

Ν. Παπαδημάτος: «Να δώσουμε Μάχη Ελπίδας...

O υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας συναντήθηκε με νέους φίλους της ΝΔ

Προσκεκλημένος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και νέων φίλων της Νέας Δημοκρατίας ήταν χθες βράδυ ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας κ. Νίκος Παπαδημάτος, σε γνωστό παραλιακό κέντρο της Πάτρας. Ο κ. Παπαδημάτος, που πάντα απολαμβάνει τέτοιες ευκαιρίες να βρίσκεται με νέους ανθρώπους, πέρασε πολλές ώρες μαζί τους, συζητώντας για πλήθος ζητημάτων.

Οι νέοι συνεχάρησαν πρώτα απ’ όλα τον υποψήφιο για την δημιουργία του πρωτοποριακού διαδικτυακού portalwww.dikaiomastinelpida.gr , τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «ελάχιστοι είναι οι πολιτικοί που ξέρουν να ακούν, πόσο μάλλον να δίνουν ένα τέτοιο ένα τέτοιο ελεύθερο βήμα λόγου στους πολίτες». Μάλιστα, τον προέτρεψαν να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο και μετεκλογικά, να βρίσκεται «δίπλα στον απλό κόσμο».

Παράλληλα, εξέφρασαν στον κ. Παπαδημάτο την απογοήτευσή τους από το υπάρχον πολιτικό προσωπικό, αλλά και τις έντονες ανησυχίες για το μέλλον της χώρας και το δικό τους, κυρίως με την γιγάντωση της ανεργίας και την ελαχιστοποίηση των ευκαιριών απασχόλησης στην χώρα μας. Πολλοί δε, του εκμυστηρεύτηκαν και το γεγονός ότι σκέφτονται τους αμέσως επόμενους μήνες, να αναζητήσουν την εργασιακή τύχη τους στο εξωτερικό.

Ο κ. Παπαδημάτος ξεκαθάρισε από την πλευρά του πως, μία από τις βασικές προτεραιότητες της ΝΔ για την επομένη κιόλας των εκλογών, είναι η υλοποίηση ενός μίγματος οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής που θα έχει ως στόχευσή του την ανατροπή του υφιστάμενου σκηνικού ύφεσης, την δημιουργία νέων και ασφαλών θέσεων εργασίας και κυρίως «να καταφέρει η χώρα να μην χάσει ούτε ένα από τα χιλιάδες νέα ταλέντα στο εξωτερικό. Σας έχουμε πιο πολύ ανάγκη από ποτέ!» .

Επιπλέον, ο υποψήφιος σημείωσε πως «την Κυριακή στην κάλπη, πρέπει να αφήσουμε κατά μέρος την δικαιολογημένη οργή και αγανάκτησή μας και να στηρίξουμε τον Αντώνη Σαμαρά και τη ΝΔ, που αποτελούν την μόνη επιλογή σύνεσης και ευθύνης». Όσον αφορά δε την επιλογή των προσώπων, έκανε λόγο για το ότι αυτήν την φορά πρέπει να στείλουμε στη Βουλή «ανθρώπους αυτοδημιούργητους, με καθαρά χέρια και ικανούς να δίνουν λύσεις σε προβλήματα –όχι τους γνωστούς και μη εξαιρετέους επαγγελματίες της πολιτικής που έφθασαν την χώρα σε αυτό το σημείο».

Από τις αντιδράσεις τους, φάνηκε πως ιδιαίτερα με το τελευταίο, συμφώνησαν απολύτως, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα στον «γιατρό» πως είναι ένα πρόσωπο που αν μη τι άλλο, «συγκεντρώνει αυτά τα σπάνια για πολιτικό χαρακτηριστικά», όπως του είπαν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις