Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στη γενέθλια γη των Καλαβρύτων o Θανάσης Παπαδόπουλος

Στη γενέθλια γη των Καλαβρύτων  o Θανάση...

Έστειλε μήνυμα νίκης

Στο δικό του χώρο, τον οποίο υπηρέτησε επί πολλά χρόνια από τη θέση του Δημάρχου, στη Μαρτυρική Πόλη των Καλαβρύτων, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας, ο βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ και εκ νέου υποψήφιος, Θανάσης Παπαδόπουλος. Ο υποψήφιος είχε επαφές με πολίτες των Καλαβρύτων που του εξέφρασαν την αμέριστη στήριξή τους, αναγνωρίζοντας τις κοινοβουλευτικές του προσπάθειες για την ανάδειξη και προώθηση μιας σειράς σημαντικών ζητημάτων που αφορούν την περιοχή.

Άλλωστε η σχέση του βουλευτή με την περιοχή είναι πάντα ξεχωριστή και ιδιαίτερη και αυτό αποτυπώνεται σε κάθε επίσκεψή του.
Από τα Καλάβρυτα, ο κ. Παπαδόπουλος έστειλε μήνυμα νίκης,  επισημαίνοντας ότι η ιστορία του ΠΑΣΟΚ δεν διαγράφεται, ενώ πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι είναι η μοναδική δύναμη που μπορεί να διαχειριστεί την τύχη του τόπου μας την επομένη των εκλογών.

Πριν την επίσκεψή του, στη γενέθλια γη των Καλαβρύτων, ο υποψήφιος βρέθηκε σε δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Αιγιάλειας, όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι του μετέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ζητώντας την στήριξή του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις