Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος: Τη «μάχη» αυτή θα την κερδίσουμε

Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος: Τη «μάχη» α...

Yποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με τη Ντόρα Μπακογιάννη

Αγαπητοί συμπολίτες

Οι εκλογές της 6ης Μαϊου αποτελούν για την χώρα μας το πιο κρίσιμο «σταυροδρόμι». Από την δική σας απόφαση θα εξαρτηθεί εάν η πατρίδα μας θα παραμείνει στην Ευρώπη ή θα διολισθήσει σε καταστάσεις τριτοκοσμικές και επικίνδυνες για το μέλλον όλων μας.

Τον 3ο αιώνα π.Χ. ο Ισοκράτης στηλίτευσε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την αρχή του τέλους του πρώτου ιδανικού πολιτεύματος της πρώτης Δημοκρατίας των Ελλήνων.

Δανείζομαι τα λόγια του «Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία».

Σήμερα, οι ευθύνες συγκεκριμένων προσώπων που καταχράστηκαν την εξουσία που τους έδωσε ο λαός, γενικεύονται σε μία παλλαϊκή οργή εναντίον του συνόλου του πολιτικού συστήματος που «ναι» πρέπει να αλλάξει. Για να συμβεί όμως αυτό την επιλογή την έχει ο λαός στα χέρια του. Με την ψήφο του μπορεί να δώσει δύναμη σε εκείνα τα πρόσωπα που με τη διαδρομή τους έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κερδίσουν «μάχες» για να αλλάξει το πολιτικό σύστημα με τον μόνο αληθινό τρόπο που υπάρχει! Πολεμώντας το πραγματικά από μέσα! Μόνο έτσι μπορεί να  υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα!

Συστρατεύθηκα στο πλευρό της Ντόρας Μπακογιάννη γνωρίζοντας την καθαρή της πορεία, πιστεύοντας ακράδαντα ότι η αταλάντευτη και σταθερή της θέση για την Ελλάδα και την Ευρώπη, μας ενώνει όλους σε έναν κοινό μεγάλο σκοπό. Να ξαναφέρουμε το χαμόγελο στα χείλη των συμπολιτών μας, συμμετέχοντας αύριο σε μία κυβέρνηση συνεργασίας που θα εγγυηθεί την αποκατάσταση της ευημερίας των Ελλήνων.

Με τη δική σας ψήφο μπορούμε να φτιάξουμε την Ελλάδα που μας αξίζει!

Με τη δική σας ψήφο θα δώσουμε στην Αχαϊα τη φωνή που της αξίζει!

Αυτή τη μάχη μπορούμε και «ΝΑΙ» θα την κερδίσουμε!

Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος: Yποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με τη Ντόρα Μπακογιάννη

-Υπεύθυνος Επικοινωνίας Επιτροπής Εκλογών & αν.Εκπ.Τύπου της ΔΗΣΥ

-Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερήσιων Επαρχιακών Εφημερίδων

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις