Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αθηνά Τραχήλη: Να επιδοτηθούν τα στεγαστικά πρώτης κατοικίας με επιτόκιο 2,5%

Αθηνά Τραχήλη: Να επιδοτηθούν τα στεγαστ...

Οι 15 δεσμεύσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας

Στις 15 δεσμεύσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας για την ανάκαμψη της οικονομίας και την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στο πολιτικό σύστημα αναφέρθηκε η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας, Πρόεδρος του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου, Αθηνά Τραχήλη σε συνάντηση που είχε με πολιτικούς της φίλους στην Πάτρα.

«Καταθέτουμε ένα σαφές και συγκεκριμένο πλαίσιο προτάσεων, με απολύτως μετρήσιμους και εφικτούς στόχους και απαντάμε έτσι όχι μόνο στο τι χρειάζεται η χώρα αλλά και στο πως θα το πετύχουμε», είπε η κ. Τραχήλη.

Η Δημοκρατική Συμμαχία και η Ντόρα Μπακογιάννη, τόνισε η κ. Τραχήλη, προτείνουν γρήγορες και βαθιές μεταρρυθμίσεις ώστε να πάρει ανάσα η οικονομία, άνοιγμα στον ανταγωνισμό των κλειστών αγορών με συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ‘έξυπνες’ ιδιωτικοποιήσεις προς όφελος του Έλληνα πολίτη και όχι ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, ενιαίο φορολογικό συντελεστή 20% για όλους, μείωση του ΦΠΑ εκεί που πραγματικά υπάρχει ανάγκη, ρύθμιση των στεγαστικών δανείων πρώτης κατοικίας με επιδότηση επιτοκίου 2,5%, τόνωση της ρευστότητας για τους μικρομεσαίους που σήμερα βουλιάζουν στην απόγνωση, επανεκκίνηση – επιτέλους- των μεγάλων έργων κάτι που μας άφορά άμεσα εδώ στην Αχαΐα, επιδότηση της εργασίας με μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 10%, στήριξη των νέων επιχειρήσεων με την αξιοποίηση κοινοτικών κονδυλίων, αυστηρά μέτρα για την φοροδιαφυγή, στήριξη του πρωτογενούς τομέα, του Τουρισμού, της Ναυτιλίας, της Ενέργειας, των Εξαγωγών κ.α.

Άλλα, και άλλα μέτρα θεσμικού χαρακτήρα, όπως η μείωση των βουλευτών σε 200 και η κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας. «Όλα αυτά δεν είναι λόγια του αέρα, ούτε ευσεβείς πόθοι. Είναι μέτρα υπολογισμένα μέχρι το τελευταίο ευρώ. Εδώ διαφέρει η Δημοκρατική Συμμαχία από τα άλλα κόμματα. Στην ρεαλιστική προσέγγιση της πραγματικότητας και όχι στην καταφυγή στον λαϊκισμό και στο χαΐδεμα αυτιών», ανέφερε η κυρία Τραχήλη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις