Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι Πολίτες Εν Δράσει και η Κοινο_Τοπία επαναλαμβάνουν τη συγκέντρωση παπουτσιών και τροφίμων

Οι Πολίτες Εν Δράσει και η Κοινο_Τοπία ε...

Για συμπολίτες που βρίσκονται σε ανάγκη

Ο Τομέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Ανθρωπιστικών Δράσεων των συλλόγων μετά την επιτυχημένη πρώτη φάση συγκέντρωσης βασικών ειδών επιβίωσης για ανακούφιση συμπολιτών μας που υποφέρουν και την προώθησή τους αποφάσισε μια δεύτερη καμπάνια για όσους δεν πρόλαβαν να συμμετάσχουν στην πρώτη. Για το λόγο αυτό, ζητάμε για ακόμη μια φορά την ευγενική σας συνεισφορά στα παρακάτω είδη:

Είδη υπόδησης: Αντρικά και παιδικά (για αγόρια και κορίτσια) παπούτσια, τα οποία θα δοθούν στην Ιματιοθήκη του Δήμου, ώστε να διατεθούν σε όσους τα έχουν ανάγκη

Τρόφιμα: Διάφορα βασικά είδη διατροφής και κυρίως γάλα και λάδι, τα οποία θα δοθούν στην Τράπεζα Τροφίμων και θα διατεθούν στις περίπου 1.200 οικογένειες της Πάτρας (άνεργες, πολύτεκνες, με προβλήματα υγείας και άλλες που έχουν ανάγκη).

«Η Τράπεζα Τροφίμων ιδρύθηκε το 1999 και από τότε συμβάλλει στην εξασφάλιση βασικών ειδών διατροφής στον ολοένα αυξανόμενο αριθμό οικογενειών που έχουν ανάγκη, σε συνεργασία με το Δήμο και τη Μητρόπολη. Επιπλέον, εξασφαλίζει σε καθημερινή βάση, την κατ’ οίκον προσφορά φαγητού σε ανήμπορα μοναχικά άτομα.»

«Όσοι από εσάς επιθυμείτε, μπορείτε να ενισχύσετε την προσπάθεια μας δίνοντας και χρήματα (έστω και 1 ευρώ). Εμείς δεσμευόμαστε να αγοράσουμε με τα χρήματα αυτά ειδή από τις παραπάνω κατηγορίες σε χαμηλές τιμές. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να παραδίδουν τα είδη για όλο το μήνα Μάιο στο φαρμακείο της Λαμπρινής Λυμπερτάδου Ρήγα Φεραίου 110-112 (2610.272827) μέρες και ώρες λειτουργίας».

Για περισσότερες πληροφορίες: Γιώτα Βάθη, τηλ. 6977.520216

Φωτεινή Βελλοπούλου, τηλ. 6976.681496

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις