Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δυναμική "Κοινωνική Συμφωνία" στο Αίγιο

Δυναμική "Κοινωνική Συμφωνία" στο Αίγιο

Η εκδήλωση του κόμματος πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο της πόλης

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η "Κοινωνική Συμφωνία" αναφέρει τα εξής: "Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Αίγιο, στην Αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, η εκδήλωση της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του κόμματος στην Αχαΐα.

Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ Θεόδωρος Ασημακόπουλος παρουσίασε τους υποψήφιους βουλευτές της Αχαΐας, που είναι οι: Δημητρουλόπουλος Ανδρέα, Κουλιαβέτας Λεωνίδας, Κυριακοπούλου Μαρία, Μιχαλόπουλος Γιάννης, Μουτσανά Δήμητρα, Μπέλλας Αθανάσιος, Παναγιωτόπουλος Ιωάννης, Τριανταφυλλόπουλος Ανδρέας, Τσιμάρας Χαράλαμπος.

Οι υποψήφιοι βουλευτές αναφέρθηκαν στα νέα επώδυνα μέτρα που θα επιβληθούν στον ελληνικό λαό τον Ιούνιο εξαιτίας του 2ου Μνημονίου και παρουσίασαν τις θέσεις του κόμματος για μια αξιόπιστη λύση διεξόδου από την πολιτική του μνημονίου και την οικονομική κρίση.

Κάλεσαν όλους τους πολίτες που πιστεύουν στις δυνατότητες των Ελλήνων και αντιλαμβάνονται την πολιτική ως διαρκή μάχη για τη βελτίωση της ανθρώπινης μοίρας, να συμβάλλουν στο εγχείρημα της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ:

«Θέλουμε να αλλάξουμε την πολιτική και την Ελλάδα, να δώσουμε πνοή στην κοινή επιθυμία για κάτι καλύτερο», τόνισαν.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις